Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Resident Evil 2 mod με Untitled Goose Game

Resident Evil 2 mod με Untitled Goose Game

Sunday, 20 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/60/8d/76/untitled-goose-game-resident-evil-2-88-1571595552.jpg
 

Resident Evil 2 mod με Untitled Goose Game

Η τρελή χήνα συνεχίζει την επέλασή της.

Η χήνα από το Untitled Goose Game συνεχίζει να "χώνεται" σε διάφορα games και αυτή τη φορά σειρά έχει το Resident Evil 2.

 

Η χήνα αναλαμβάνει να πάρει την θέση των ζόμπι και...δυστυχώς θα πρέπει να την πυροβολήσετε. Σίγουρα αυτό δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, τουλάχιστον όμως δεν θα έχετε τόση τρομάρα από τα ζόμπι.

 

Το mod βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη από τον modder ZombieAli.

Δείτε ακόμη το επικό mod Metal Goose Solid, τον streamer που έγινε Untitled Goose Game controller, μια πραγματική χήνα που..."εμπνεύστηκε" από το Untitled Goose Game.

Διαβάστε το review του Untitled Goose Game και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification