Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η μαύρη τρύπα του Fortnite

Η μαύρη τρύπα του Fortnite

Friday, 18 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/52/84/be/fortnite-black-hole-2-10-1571424442.jpg
 

Η μαύρη τρύπα του Fortnite

Γιατί την δημιούργησε η Epic Games;

Με την έναρξη της νέας σεζόν, ο χάρτης του Fortnite απορροφήθηκε από μια μαύρη τρύπα και οι servers έμειναν offline για λίγα 24ωρα.

Σε μια προσπάθειά μας να ερμηνεύσουμε την μαύρη τρύπα στο Fortnite, δημιουργήσαμε το παρακάτω αστείο βίντεο.

Διαβάστε την είδηση για τον Guy Fieri που θέλει να παίξει Fortnite με τον Ninja και την Lady Gaga που αναρωτιέται "Τι είναι το Fortnight;"

Διαβάστε για το Pornhub και τις δηλώσεις του για το ποιος έχει τις καλύτερες τρύπες.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification