Η Lady Gaga αναρωτιέται στο Twitter: "Τι είναι το Fortnight;"

Hot
Η Lady Gaga αναρωτιέται στο Twitter: "Τι είναι το Fortnight;"

Η Lady Gaga αναρωτιέται στο Twitter: "Τι είναι το Fortnight;"

Ninja: "Πάρε με τηλέφωνο και θα σου δώσω ένα εκατομμύριο λόγους να παίξουμε".

Παρότι η φήμη του Fortnite μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται.

Με αφορμή το hype για τα τελευταία νέα του Fortnite και τη προσωρινή παύση πριν το re-launch, η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga ρώτησε τους 80 εκατομμύρια followers της, “Τι είναι το Fortnight;”

Διάσημα πρόσωπα ανταποκρίθηκαν άμεσα στο ερώτημα της και οι απαντήσεις ήταν ξεκαρδιστικές.

“Είναι το ARTPOP των video games” πόσταρε ο επίσημος λογαριασμός του Twitter Gaming, κάνοντας αναφορά στο άλμπουμ της pop τραγουδίστριας. Ο διάσημος streamer Ninja προσφέρθηκε να βοηθήσει απαντώντας “Πάρε με τηλέφωνο (Telephone), θα σου δώσω ένα εκατομμύριο λόγους (Million Reasons) να παίξουμε, εσύ κ εγώ (You and I)”, κάνοντας λογοπαίγνια με τίτλους τραγουδιών της Lady Gaga.

 

 

Το Dictionary.com επίσης πόσταρε από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter link με την ετοιμολογία της λέξης fortnight σχολιάζοντας “Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα μας πάρει μια εβδομάδα να απαντήσουμε." Μέσα σε όλα αυτά και επειδή η Lady Gaga είδε ότι παίρνει πολλούς followers από την όλη ιστορία, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση ρωτώντας τον Ninja "Ποιος είσαι;" Από κάτω πετάχτηκαν βέβαια ο λογαριασμός του Xbox, η Kaceytron (μην χάσει η Attention whore) και βέβαια ο ίδιος ο Ninja. Άντε, να τους δούμε μαζί σε livestream και τι στον κόσμο! Άλλωστε ο Ninja έχει εμπειρία από livestreams με τραγουδιστές.

Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Fortnite Chapter 2 update, μας εισήγαγε σε μια σειρά από νέα mechanics, όπως το ψάρεμα και το κουβάλημα πεσμένων συμπαιχτών. Περιλαμβάνει επίσης νεα challenges, νέο battle pass και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite: Chapter 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification