Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις The Initiative: Η νέα εταιρεία ανάπτυξης της Microsoft

The Initiative: Η νέα εταιρεία ανάπτυξης της Microsoft

Wednesday, 16 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f5/d8/bd/microsoft-the-initiative-88-1571219890.jpg
 

The Initiative: Η νέα εταιρεία ανάπτυξης της Microsoft

Πρόσληψη του συγγραφέα και designer του Red Dead Redemption. Το νέο παιχνίδι είναι playable.

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/18] Ο Phil Spencer ανακοίνωσε στην E3 2018 την ίδρυση της The Initiative, μιας νέας first-party εταιρείας ανάπτυξης με έδρα την Σάντα Μόνικα. Επικεφαλής θα είναι ο Darell Gallagher, γνωστός για την δουλειά του στο Tomb Raider. Μένει να δούμε αν θα μας χαρίσει κορυφαία Action-Adventures.

[UPDATE: 11/3/19 - Επίσημη παρουσίαση της Initiative στα γραφεία της] Η εταιρεία ανάπτυξης The Initiative παρουσιάστηκε και επίσημα.

Δείτε τον Darrel Gallagher, επικεφαλής της εταιρείας, μαζί με τους συνεργάτες του, να μιλούν στην κάμερα στα πρώτα γραφεία της εταιρείας ανάπτυξης.

[UPDATE: 17/8/19 - Πρόσληψη νέων στελεχών] Στην εταιρεία ανάπτυξης The Initiative προσλήφθηκαν οι level designers Ian Miller, Kai Zheng, Chris O’Neill και Ray Yeomans, οι οποίοι εργάστηκαν στη Sony Santa Monica για το God of War. Επιπλέον, η The Initiative προσέλαβε και τον Robert Ryan, Senior Designer της Naughty Dog, αλλά και τον σκηνοθέτη της σειράς Tomb Raider, Daniel Neuburger, όπως επίσης και τον Brian Westergaard, Managing Producer του God of War. Η The Initiative κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά της για το τι ετοιμάζει. Πιθανόν να δούμε ένα Action-Adventure τρίτου προσώπου.

[UPDATE: 16/10/19 - Πρόσληψη του συγγραφέα και designer του Red Dead Redemption] Η The Initiative προσέλαβε τον Christian Cantamessa, συγγραφέα και game designer του Red Dead Redemption.

Επιπλέον, έχουν προσληφθεί developers από τις εταιρείες Respawn (Titanfall, Apex Legends), BioWare και Naughty Dog. O Design Director της εταιρείας είναι ο Drew Murray (Sunset Overdrive, Resisstance 3), ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ετοιμάζει το πρώτο της παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία playtesting!

Διαβάστε για τις εξαγορές των Ninja Theory και τριών ακόμη εταιρειών για τα exclusives της Microsoft. Συζητήστε για την The Initiative στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 23) 16/10/2019 19:14
Άλλη μια πολύ καλή προσθήκη στην ομάδα :lol:
Notification