Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Troll Factory: Κάντε το troll σε παιχνίδι

Troll Factory: Κάντε το troll σε παιχνίδι

Tuesday, 15 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b2/09/89/troll-factory-87-1571172294.jpg
 

Troll Factory: Κάντε το troll σε παιχνίδι

Βγάλτε το άχτι σας.

Τα trolls στο Internet έχουν αυξηθεί προοδευτικά τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο YouTube και το Twitter όπου η ανωνυμία είναι άπλετη.

Ωστόσο, πλέον δημιουργήθηκε ένα παιχνίδι με την ονομασία Troll Factory, το οποίο αποτελεί στην ουσία έναν Troll Simulator. Αναπτύχθηκε από την Yle News lab και την Φινλανδέζικη εταιρεία Yle και σας ζητάει να γίνετε troll, με σκοπό να κερδίσετε...followers στα social media!

Στόχος του παιχνιδιού είναι να γίνει επίδειξη του πως οι ψεύτικες ειδήσεις και οι στρατοί από bots χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν την διάθεση των ανθρώπων, την γνώμη τους και τις αποφάσεις τους.

Κατεβάστε το παιχνίδι κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμη τον streamer που έκανε το απόλυτο troll, καθώς ντύθηκε χειριστήριο Untitled Goose Game. Συζητήστε για το Troll Factory κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification