Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Pornhub: "Έχουμε καλύτερες τρύπες από αυτή του Fortnite για να κοιτάξετε"

Pornhub: "Έχουμε καλύτερες τρύπες από αυτή του Fortnite για να κοιτάξετε"

Tuesday, 15 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2c/ed/63/fortnite-black-hole-2-84-1571177103.jpg
 

Pornhub: "Έχουμε καλύτερες τρύπες από αυτή του Fortnite για να κοιτάξετε"

Οι αναζητήσεις στις λέξεις "black hole" ανέβηκαν κατά 9.600%. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/10/19] To Fortnite προς το παρόν δεν είναι playable, καθώς μια μαύρη τρύπα ρούφηξε τον χάρτη του και τώρα οι παίκτες αναμένουν την έλευση της νέας σεζόν παίζοντας ένα εναλλακτικό minigame ή χαζεύοντας "το τίποτα" στο επίσημο YouTube channel του παιχνιδιού (δεκάδες χιλιάδες συνεχίζουν να παρακολουθούν ακόμα και τώρα).

Το Pornhub σπεύδει να σώσει τους παίκτες αυτούς από την βαρεμάρα, κάνοντας μια πέρα για πέρα αληθινή δήλωση στο Twitter: "Έχουμε καλύτερες τρύπες από αυτή του Fortnite για να κοιτάξετε". Η αλήθεια να λέγεται, σίγουρα το αγαπητό site έχει πολύ πιο ενδιαφέροντα θεάματα για να περάσετε την ώρα σας από το να κοιτάτε την μαύρη τρύπα του Fortnite (αν είστε ενήλικες, φυσικά).

[UPDATE: 16/10/19 - Οι αναζητήσεις στις λέξεις Pornhub ανέβηκαν κατά 9.000%] Όσο η μαύρη τρύπα της Epic Games βρισκόταν σε δράση και οι servers ήταν πεσμένοι, η επισκεψιμότητα στο δημοφιλές δίκτυο ανέβηκε κατά 152%.

pornhub insights fortnite searches october 2019 outage

Επίσης, οι αναζητήσεις με τις λέξεις "black hole" ανέβηκαν κατά 9.600%! Κοινώς ήταν 96 φορές περισσότερες από το συνηθισμένο. Το παράδοξο βέβαια ήταν ότι υπήρχε και αύξηση αναζήτησης στη λέξη-κλειδί Fortnite. Μήπως κάποιοι θέλετε να δείτε ερωτικές ταινίες με ήρωες του πρωταγωνιστές της Epic Games;

pornhub insights black hole searches october 2019 fortnite outage

Διαβάστε περισσότερα για την Season 11 του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification