Blitzchung: "Στέλνω τις ευλογίες μου στο Hearthstone community, τους παίκτες και την Blizzard"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Blitzchung: "Στέλνω τις ευλογίες μου στο Hearthstone community, τους παίκτες και την Blizzard"

Blitzchung: "Στέλνω τις ευλογίες μου στο Hearthstone community, τους παίκτες και την Blizzard"

Ο Κινέζος που έγινε το πρόσωπο του μήνα, ζήτησε μείωση ποινής για τους casters.

Μετά την δήλωση της Blizzard για μείωση ποινής αποκλεισμού του Blitzchung από τα τουρνουά Hearthstone στους έξι μήνες, λόγω της δημόσιας διαμαρτυρίας του για την κατάσταση που επικρατεί στο Χονγκ Κονγκ, ήρθε και η απάντηση του παίκτη, ο οποίος κράτησε υψηλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Blitzchung απάντησε δημόσια τα εξής: "Ευγνομωνώ την Blizzard που ξανασκέφτηκε την θέση της για το ban μου. Είχα δηλώσει στα ΜΜΕ στις αρχές της εβδομάδας ότι η πράξη μου μπορεί να επισύρει ποινή ή να έχει συνέπειες, γιατί καταλαβαίνω ότι η συζήτηση ξέφυγε από τον λόγο ύπαρξης του event. Στο μέλλον, θα είμαι πιο προσεκτικός όταν εκφράζω τις απόψεις μου ή δείχνω την υποστήριξή μου στο Χονγκ Κονγκ στα προσωπικά μου κανάλια".

Ο Chung Ng Wai πρόσθεσε πως: "Ο κόσμος στη Blizzard μου εξήγησε τηλεφωνικά ότι εκτιμούν που αποδέχθηκα την τελική τους απόφαση. Όσο για την μείωση της ποινής, οι έξι μήνες είναι πολλοί για μένα. Ελπίζω η Blizzard να ξανασκεφτεί τον αποκλεισμό των δύο casters που ενεπλάκησαν. Όσο για το αν θα επιστρέψω ως pro παίκτης του Hearthstone, ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Το επόμενο τουρνουά μου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το grandmaster της επόμενης σεζόν οπότε είναι καιρός να ξεκουραστώ και να αποφασίσω αν θα συνεχίσω να είμαι στην competitive σκηνή του Hearthstone ή όχι".

Ο Blitzchung κατέληξε ότι το Hearsthstone άλλαξε τον τρόπο ζωής του. "Αγαπάω πολύ το community. Στέλνω τις ευλογίες μου σε όλους τους παίκτες εκεί έξω και στην Blizzard". Τέλος, στο προσωπικό του κανάλι στο Twitch πρόσθεσε ότι ο κόσμος μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι που θέλει. "Δεν προσπάθησα να κάνω ζημιά στη Blizzard με τις πράξεις μου. Και επίσης βλέπω πολλούς να πιέζουν τους streamers, τους παίκτες, τους casters, μέχρι και τους υπαλλήλους της Blizzard να κάνουν μια δήλωση για μένα. Είτε παίζετε games της Blizzard, είτε όχι, είτε κάνετε μια δήλωση είτε όχι, έχετε την ελευθερία σας. Δεν θα πρέπει να πιέζουμε τον κόσμο για οτιδήποτε. Ελπίζω επίσης όσοι έμειναν ουδέτεροι ή σιωπηλοί να μην στοχοποιηθούν από τον κόσμο. Όχι ότι δεν εκτιμώ την υποστήριξή σας αλλά έχουν την ελευθερία να πράξουν όπως νομίζουν. Δεν θέλω να πιέζω κόσμο να μιλήσει για κάτι. Ακόμα κι αν κάποιος διαφωνεί με σένα θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός. Είναι μία βασική αρχή της δημοκρατίας.

Δείτε όλο το χρονικό των γεγονότων και συζητήστε για το Hearsthstone στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.