Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Streamer δέχτηκε ban από το Twitch επειδή έδειξε μία συνομιλία στο 4Chan

Streamer δέχτηκε ban από το Twitch επειδή έδειξε μία συνομιλία στο 4Chan

Saturday, 05 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5a/71/8c/Webpnet-resizeimage2029-25-1570284905.jpg
 

Streamer δέχτηκε ban από το Twitch επειδή έδειξε μία συνομιλία στο 4Chan

Η Nysttren είναι το νέο θύμα της σκληρής πολιτικής της πλατφόρμας.

Όπως είναι γνωστό, το Twitch έχει μια σειρά από πολύ αυστηρούς κανόνες τους οποίους θα πρέπει να ακολουθούν οι streamers. Αν και στο παρελθόν είχαν γίνει αναφορές σχετικά με μεροληπτικά bans, το Twitch αποφάσισε να εφαρμόσει σκληρότερα μέτρα και να ξεκινήσει τα bans ανεξάρτητα από την φήμη του εκάστοτε streamer ή τον βαθμό σοβαρότητας των παραπτωμάτων. Το πιο πρόσφατο θύμα της πολιτικής του Twitch ακούει στο όνομα Nysttren. 

Η εν λόγω streamer μεταδίδει κυρίως art content και αρκετές φορές δέχεται προτάσεις για σχέδια μέσω 4Chan. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Nysttren έκανε δηλώσεις σχετικά με έναν user ο οποίος δεν ήταν ευχαριστημένος με το σχέδιο που είχε παραγγείλει. Προκειμένου να εξηγήσει στο κοινό της τι πραγματικά συνέβη, η ίδια έδειξε το thread που υπήρχε στο 4Chan. To Twitch δεν άργησε να λάβει ενημέρωση για το συμβάν και τιμώρησε την Nysttren με μονοήμερο ban. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν αρκετοί streamers που έχουν δεχθεί ανάλογα bans με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Greekgodx ο οποίος διακωμώδησε τα εναλλακτικά φύλα.

Διαβάστε εδώ για το ban που δέχτηκε o Greekgodx και συζητήστε για το Twitch στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification