Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Twitch streamer έλαβε ban επειδή διακωμώδησε τα εναλλακτικά φύλα

Twitch streamer έλαβε ban επειδή διακωμώδησε τα εναλλακτικά φύλα

Thursday, 19 Sep 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/87/54/29/pokimane-blasts-greekgodx-creepy-meeting-17-1568924766.jpg
 

Twitch streamer έλαβε ban επειδή διακωμώδησε τα εναλλακτικά φύλα

Χρησιμοποίησε άκομψο τρόπο. Ωστόσο έχουν γίνει πολλά bans για το ίδιο θέμα.

Ο Twitch streamer Greekgodx έλαβε ban από το Twitch, όταν διακωμώδησε το γεγονός ότι το Spotify έχει πλέον διάφορες επιλογές φύλου για να επιλέξετε, πέρα από το "άνδρας" και "γυναίκα".

Σε ένα βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο των social media, ο Greekgodx λέει στους viewers του: "Φτιάξτε έναν λογαριασμό στο Soundcloud και δείτε τις επιλογές που έχει στο Φύλο. Θα γελάσετε. Λέει "Άνδρας", "Γυναίκα", "Άλλο" και "Προτιμώ να μην αναφέρω". Φανταστείτε να βάλει κάποιος το "Άλλο" και το "Προτιμώ να μην αναφέρω". Ποιες γυναικούλες μαστιγώνουν το δελφίνι τώρα; Κι αν βάλεις το "Άλλο" τότε άντε πηδήξου. Θα έπεπε να πούνε "Συγγνώμη το Soundcloud δεν είναι για μένα, άντε γεια" και να σου σβήσουν τον λογαριασμό".

Ο λογαριασμός του έγινε ban αλλά δεν ανακοινώθηκε το ακριβές διάστημα. Επίσης, στο παρελθόν το Twitch έχει banάρει κι άλλους λογαριασμούς που υποστήριζαν ότι "υπάρχουν μόνο δύο φύλα".

Δείτε ακόμα την πτώση στις προβολές του Fortnite στο Twitch.

Διαβάστε επίσης για το ban που δέχτηκαν από το Twitch τέσσερα μοντέλα από την Κορέα και συζητήστε για το Twitch στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification