Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Youtuber τερματίζει το Minecraft χωρίς να περπατήσει ποτέ μέσα στο παιχνίδι

Youtuber τερματίζει το Minecraft χωρίς να περπατήσει ποτέ μέσα στο παιχνίδι

Tuesday, 17 Sep 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/f6/72/no-walking-challenge-GameWorld-8-1568712728.jpg
 

Youtuber τερματίζει το Minecraft χωρίς να περπατήσει ποτέ μέσα στο παιχνίδι

Χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να μεταφέρει τον χαρακτήρα του.

Ένα περίεργο challenge αποφάσισε να προσπαθήσει έναν παίκτης του Minecraft, προσπαθώντας να το τερματίσει χωρίς να περπατήσει ποτέ μέσα στο κόσμο του παιχνιδιού.

Ουσιαστικά λέγοντας τερμάτισε εννοούμαι ότι έφτασε μέχρι το The End κερδίζοντας τον Ender Dragon. Συγκεκριμένα ο YouTube TheHeightAdvantage, πραγματοποίησε το συγκεκριμένο challenge με μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας το τελευταίο boss του παιχνιδιού, με τον χαρακτήρα του να μην έχει εκτελέσει ούτε ένα βήμα μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την επιτυχημένη προσπάθεια του TheHeightAdvantage.

H προσπάθεια αυτή του Youtuber χρειάστηκε αρκετή υπομονή και αυτοσχεδιασμό. Ο παίκτης αρχικά απενεργοποίησε τα κουμπιά που κάνουν τον χαρακτήρα σας στο παιχνίδι να περπατά και στην συνέχεια άρχισε να διασπά διάφορα υλική εντελώς ακίνητος. Στην συνεχεία με την βοήθεια ενός μικρού γουρουνιού με το όνομα Little Timmy ξεκίνησε το ταξίδι του για αυτή την πρόκληση. Επιπλέον έφτιαξε ένα σκάφος με το οποίο μετακινήθηκε αρκετά μέσα στον κόσμο του Minecraft μεταφέροντας νερό σε μέρη που δεν υπήρχε ώστε να το χρησιμοποιεί ακομα περισσότερο.

Ωστόσο ο Youtuber ρωτήθηκε μέσω της πλατφόρμας του Reddit πως προέκυψε η συγκεκριμένη ιδέα αλλά και ποσό χρόνο χρειάστηκε για να την επιτύχει. Ο ίδιος λοιπόν απάντησε :

"Μου πήρε γύρω στις 30 ώρες για να το πετύχω. Η ιδέα μου ξεκίνησε όταν βρήκα ένα Mine Cart και σκέφτηκα ότι δεν ήθελα να το αφήσω ποτέ, σκεφτόμενος ότι ήθελα να τερματίσω το παιχνίδι με αυτό. Είχα μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, ωστόσο στην συνεχεία μου ήρθε η ιδέα με το σκάφος, κάτι που με διευκόλυνε αρκετά στην προσπάθεια μου."

Στο τέλος του βίντεο εξηγεί ότι τα χιλιόμετρα που έχει κάνει δεν έχουν γίνει με περπάτημα ενώ αναφέρει ότι το μικρό γουρουνάκι τον μετέφερε στην πλάτη του για 45 χιλιόμετρα.

Διαβάστε το review του Minecraft και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification