Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Προσωρινή απαγόρευση του Gears 5 στην Κίνα

Προσωρινή απαγόρευση του Gears 5 στην Κίνα

Wednesday, 11 Sep 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1e/8b/fb/gears-5-china-15-1567803379.jpg
 

Προσωρινή απαγόρευση του Gears 5 στην Κίνα

Η κυκλοφορία επανήλθε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/9/19] Το Gears 5 στην Κίνα δεν πωλείται πλέον στο Steam, ενώ το λανσάρισμα διεκόπη. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα πρόβλημα που απαγορεύει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο πλήρες παιχνίδι.

Προς το παρόν οι πωλήσεις έχουν απαγορευτεί. Η The Coalition διερευνά το θέμα και όταν έχει νεότερα θα ειδοποιήσει. Δεν υπάρχει ένδειξη για το ακριβές πρόβλημα, αλλά μάλλον δεν πρέπει να αφορά τα θέματα στους servers που υπήρξαν χθες, όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε για τους συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate.

Το Steam ως εφαρμογή έχει τα θέματά του στην Κίνα, αλλά η Valve συνεργάζεται με την Perfect World για να αναπτύξουν από κοινού το Steam Kina, το οποίο θα λάβει την επίσημη έγκριση από την κυβέρνηση της χώρας και θα λειτουργεί σχεδόν εντελώς ανεξάρτητα από το Steam.

[UPDATE: 11/9/19 - Πωλείται και πάλι στην Κίνα] Το Gears 5 πωλείται και πάλι στην Κίνα.

Το τεχνικό θέμα που υπήρχε τελικά λύθηκε και στα πλαίσια της επαναφοράς του στο Steam, η The Coalition ανακοίνωσε ότι όλες οι προπαραγγελίες που έχουν γίνει θα τιμηθούν και θα προστεθούν στο λογαριασμό των χρηστών στο Steam. Η εταιρεία ανάπτυξης και η Microsoft ευχαρίστησαν τους gamers για την υπομονή τους.

Διαβάστε για τις 19 σημαίες LGBT Pride του Gears 5 και δείτε τα gameplay videos του.

Διαβάστε το review του Gears 5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification