Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις ISP στη Νορβηγία διέκοψε την συντήρηση γραμμών λόγω του World of Warcraft

ISP στη Νορβηγία διέκοψε την συντήρηση γραμμών λόγω του World of Warcraft

Tuesday, 27 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5b/1a/1c/wow-classic-2-9-1566930910.jpg
 

ISP στη Νορβηγία διέκοψε την συντήρηση γραμμών λόγω του World of Warcraft

Έμαθε ότι οι συνδρομητές του θέλουν να παίξουν.

Ένας Internet Service Provider στη Νορβηγία διέκοψε την συντήρηση γραμμών λόγω της κυκλοφορίας του World of Warcraft Classic από την Blizzard.

Πέρα από τα queues, δηλαδή τις ουρές πολλών παικτών σε συγκεκριμένους servers, κάποιοι gamers στη Νορβηγία θα είχαν να αντιμετωπίσουν και την διακοπή του Internet λόγω έργων σε έναν ISP του. Ευτυχώς η εταιρεία Lyse έστειλε email στους χρήστες της λέγοντας ότι η συντήρηση θα αναβληθεί για τις 10 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: "Είχαμε προγραμματίσει συντήρηση για τα καλώδιά μας το διάστημα κυκλοφορίας του World of Warcraft Classic. Είδαμε ότι αυτό δυσαρέστησε πολλούς ανθρώπους που περίμεναν για την συγκεκριμένη κυκλοφορία. Οι gamers και όλοι οι χρήστες γενικότερα είναι σημαντικοί για εμάς, επομένως μεταθέτουμε την συντήρηση για τις 10 Σεπτεμβρίου".

Βέβαια την ημέρα εκείνη κυκλοφορεί το νέο Pro Evolution Soccer, οπότε...μήπως να το ξανασκεφτόντουσαν και να μετέθεταν την συντήρηση λίγο πριν ή λίγο πιο μετά; Τώρα που μπαίνει ο Σεπτέμβριος η αλήθεια είναι ότι ήδη από τέλη Αυγούστου βομβαρδιζόμαστε από νέα games.

Διαβάστε περισσότερα για τους ουρές στους servers του World of Warcraft.

Διαβάστε περισσότερα για το World of Warcraft Classic και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification