Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Σκέψεις της Ubisoft να κάνει το Rainbow Six Siege free-to-play

Σκέψεις της Ubisoft να κάνει το Rainbow Six Siege free-to-play

Tuesday, 25 Feb 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9f/0e/93/hivana-94-1566925503.jpg
 

Σκέψεις της Ubisoft να κάνει το Rainbow Six Siege free-to-play

Απλά θέλει πρώτα να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές.

Η Ubisoft δήλωσε ότι σκοπεύει να κάνει το Rainbow Six Siege free-to-play.

Η απόφαση αυτή είναι αρκετά λογική, αν αναλογιστούμε ότι έχουν διεξαχθεί περί τις 15 δωρεάν περίοδοι. Ωστόσο, ο Leroy Athanassoff, Game Director του παιχνιδιού, θέλει πρώτα να υλοποιηθούν ορισμένα χαρακτηριστικά "ώστε το Rainbow Six Siege να γίνει καλό και επιτυχημένο free-to-play game". Το κυρίως πρόβλημα είναι το smurfing, δηλαδή η δημιουργία νέων accounts τους οποίους φτιάχνουν οι έμπειροι παίκτες για να παίξουν ενάντια σε αντιπάλους χαμηλού level.

Η Ubisoft προσπαθεί να αναπτύξει ένα σύστημα το οποίο θα εντοπίζει το skill κάθε παίκτη και θα τον τοποθετεί στο ανάλογο rank. Συνεπώς θα παρατηρούνται διάφορα στατιστικά και όχι απλά οι νίκες και οι ήττες κάθε παίκτη. Ο Athanassoff είπε χαρακτηριστικά: "Θα πρέπει να βρίσκουμε το συντομότερο δυνατό έναν παίκτη υψηλού skill. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ενώ ένας παίκτης είναι Diamond, μπορεί για παράδειγμα να παίξει ορισμένα matches με παίκτες επιπέδου Copper.

Όσο για το αν ποτέ το παιχνίδι θα γίνει free-to-play, ο Game Director της Ubisoft Montreal, είπε ότι "τον τελευταίο λόγο τον έχουν στα κεντρικά της Ubisoft. Είναι εταιρική απόφαση. Εμείς θέλουμε το παιχνίδι να είναι προσβάσιμο σε όλους".

Διαβάστε το review του Tom Clancy's Rainbow Six Siege και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification