Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Έξι παίκτες Counter-Strike: Global Offensive συνελλήφθησαν για στημένα ματς

Έξι παίκτες Counter-Strike: Global Offensive συνελλήφθησαν για στημένα ματς

Sunday, 25 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2d/f2/9b/counter-strike-australia-bet-83-1566757424.jpg
 

Έξι παίκτες Counter-Strike: Global Offensive συνελλήφθησαν για στημένα ματς

Από την αστυνομία της Αυστραλίας.

Έξι παίκτες Counter-Strike: Global Offensive συνελλήφθησαν στην Αυστραλία για στημένα ματς.

 

Οι άνδρες, ηλικίας 19-22 ετών, διοργάνωναν και έστηναν αγώνες βάζοντας στοιχήματα. Συνολικά στήθηκαν πέντε από τους αγώνες ενός τουρνουά CS GO και μπήκαν πάνω από 20 στοιχήματα. Οι έξι άνδρες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών, ενώ αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι για να απολογηθούν.

Η έρευνα ξεκίνησε τον Μάρτιο από εταιρεία στοιχημάτων και οι αστυνομικοί ντετέκτιβ συνεχίζουν την έρευνά τους με εταιρείες στοιχημάτων, προσπαθώντας να βγάλουν άκρη. Η επιτροπή της Αυστραλίας για θέματα στοιχημάτων δήλωσε ότι: "Τα eSports είναι μια ανερχόμενη βιομηχανία αθλημάτων και γι' αυτό έχει γίνει διαθέσιμο και το στοίχημα σε αυτόν σε τουρνουά και αγώνες. Τα εντάλματα σύλληψης της αστυνομίας όμως δείχνουν ότι θα λάβουμε σοβαρά οποιεσδήποτε παράνομες δραστηριότητες με τα eSports και προτρέπουμε όσους γνωρίζουν πληροφορίες να μας τις δώσουν".

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification