Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Έξι παίκτες Counter-Strike: Global Offensive συνελλήφθησαν για στημένα ματς

Έξι παίκτες Counter-Strike: Global Offensive συνελλήφθησαν για στημένα ματς

Sunday, 25 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2d/f2/9b/counter-strike-australia-bet-83-1566757424.jpg
 

Έξι παίκτες Counter-Strike: Global Offensive συνελλήφθησαν για στημένα ματς

Από την αστυνομία της Αυστραλίας.

 

Έξι παίκτες Counter-Strike: Global Offensive συνελλήφθησαν στην Αυστραλία για στημένα ματς.

Οι άνδρες, ηλικίας 19-22 ετών, διοργάνωναν και έστηναν αγώνες βάζοντας στοιχήματα. Συνολικά στήθηκαν πέντε από τους αγώνες ενός τουρνουά CS GO και μπήκαν πάνω από 20 στοιχήματα. Οι έξι άνδρες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών, ενώ αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι για να απολογηθούν.

Η έρευνα ξεκίνησε τον Μάρτιο από εταιρεία στοιχημάτων και οι αστυνομικοί ντετέκτιβ συνεχίζουν την έρευνά τους με εταιρείες στοιχημάτων, προσπαθώντας να βγάλουν άκρη. Η επιτροπή της Αυστραλίας για θέματα στοιχημάτων δήλωσε ότι: "Τα eSports είναι μια ανερχόμενη βιομηχανία αθλημάτων και γι' αυτό έχει γίνει διαθέσιμο και το στοίχημα σε αυτόν σε τουρνουά και αγώνες. Τα εντάλματα σύλληψης της αστυνομίας όμως δείχνουν ότι θα λάβουμε σοβαρά οποιεσδήποτε παράνομες δραστηριότητες με τα eSports και προτρέπουμε όσους γνωρίζουν πληροφορίες να μας τις δώσουν".

Δείτε επίσης το review του Counter-Strike: Global Offensive και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε CS GO online. Ανταλλάξτε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification