Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις GOG: "Τα exclusives δεν μας ταιριάζουν"

GOG: "Τα exclusives δεν μας ταιριάζουν"

Saturday, 24 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/46/a8/82/gogcom-90-1566671251.jpg
 

GOG: "Τα exclusives δεν μας ταιριάζουν"

Καθώς τα games της CD Projekt Red πουλάνε περισσότερο εκτός της πλατφόρμας της.

 

To Card Game/RPG Thronebreaker: The Witcher Tales κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο GOG  πέρυσι αλλά αναρτήθηκε και στο Steam για αγορά εν όψει χαμηλών πωλήσεων. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που η Πολωνική CD Projekt Red προσπάθησε να κυνηγήσει την αποκλειστικότητα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του GOG, Marcin Traczyk, δήλωσε στην Gamescom: "Απεδείχθη πως τα exclusives δεν δουλεύουν για εμάς διότι δεν θέλουμε να περιορίσουμε τον αριθμό χρηστών που μπορεί να έχουν πρόσβαση σε ένα παιχνίδι μας". 

Το GOG πάντως επικοινωνεί προς τους χρήστες του τα οφέλη του να αγοράζουν games της CD Projekt Red από το GOG. Επίσης, το GOG βρίσκεται σε διαρκείς συνομιλίες για να φέρει την υποστήριξη του Epic Games Store στο GOG Galaxy 2.0, ώστε να υπάρξει ενοποίηση των games σε ένα μέρος, κίνηση που η Valve βλέπει κάπως ανησυχητικά (σ.σ. ως "συμμαχία"). Επίσης, το GOG απέλησε μια ντουζίνα υπαλλήλους φέτος, με έναν υπάλληλο να δηλώνει κιόλας ότι "τα οικονομικά του GOG είναι στο κόκκινο".

Δείτε το Diablo 1 να γίνεταιι διαθέσιμο μέσω του GOG. Συζητήστε για το GOG στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification