Bubble Bobble 4 Friends

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Bubble Bobble 4 Friends

Bubble Bobble 4 Friends

Θα κυκλοφορήσει και σε PC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/8/19] Το Bubble Bobble ήταν ένα Puzzle Platform στο οποίο είχαμε καταθέσει πολλά χαρτζηλίκια. Η Taito επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια και αποφασίζει να το αναπτύξει για το Nintendo Switch.

Η νέα έκδοση της σειράς θα ονομάζεται Bubble Bobble 4 Friends και θα υποστηρίζει multiplayer με έως και τέσσερις παίκτες, άρα αντί για δύο θα παίζετε με τέσσερα δεινοσαυράκια στην οθόνη, τα οποία θα εγκλωβίζουν τους εχθρούς τους σε φούσκες. Η έκδοση αυτή έρχεται μετά από 10 χρόνια αδράνειας της εταιρείας στην εν λόγω σειρά.

[UPDATE: 11/11/19 - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ ανακοίνωσης του παιχνιδιού] Όπως όλα δείχνουν η αναβίωση ενός από τα πιο επιτυχημένα και εμβληματικά παιχνίδια από την δεκαετία του 80’είναι πλέον πολύ κοντά στην κυκλοφορία μιας νέας και πλήρως ανανεωμένης έκδοσης.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο τρέιλερ που συνοδεύεται από την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού σε Ευρώπη και Αυστραλία σε λίγες ημέρες. Ωστόσο η κυκλοφορία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες κατευθύνεται προς το 2020.

[UPDATE 2: 9/8/21 – Θα κυκλοφορήσει και σε PC] Το Bubble Bobble 4 Friends: The Baron’s Workshop θα κυκλοφορήσει στο Steam και θα περιέχει όλα τα DLC που έχει το παιχνίδι στις εκδόσεις για PS4 και Switch.

Επιπλέον θα υπάρχει και το Map Maker modes, όπου θα μπορείτε να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας με φίλους.

Το Bubble Bobble 4 Friends: The Baron’s Workshop θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο καλοκαίρι χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε το review του αρχικού Bubble Bobble. Συζητήστε περισσότερα για το Bubble Bobble 4 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.