To The Rescue! A Dog Shelter Simulator

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
To The Rescue! A Dog Shelter Simulator

To The Rescue! A Dog Shelter Simulator

Σώστε σκυλάκια!

14 χρόνια μετά το Nintendogs και οι φιλόζωοι θα αποκτήσουν ξανά το παιχνίδι τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει και για PC. Το Dog Shelter Simulator είναι ότι δηλώνει η ονομασία του. Ένα καταφύγιο για σκυλάκια.

Η εταιρεία ανάπτυξης Little Rock Games κατάφερε να πιάσει τον στόχο των 16.000 δολαρίων στο Kickstarter μέσα σε δύο ημέρες και πλέον απομένουν 23 ημέρες για την λήξη της καμπάνιας, με τους φιλόζωους να βοηθούν το παιχνίδι με μεγάλο ζήλο. Παρότι το Dog Shelter Simulator διαθέτει πολύ απλά δισδιάστατα γραφικά, εντούτοις το Simulation στοιχείο θα σας ενθουσιάσει. Στόχος σας θα είναι να περιθάλψετε σκυλάκια στη φιλοζωική σας, ενώ κάθε προφίλ σκύλου θα έχει την ηλικία του, τις ημέρες που στεγάζεται σε εσάς, αν είναι άρρωστο ή όχι και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά.

Η καθημερινή σας ενασχόληση θα έχει να κάνει με εμβολιασμό σκύλων, τάισμα, πλύσιμο κ.α. Επίσης, το παιχνίδι θα έχει επιλογή ακόμα και για προαιρετική ευθανασία, αν δείτε ότι η κακή υγεία ενός σκύλου είναι μη αναστρέψιμη.

Το To The Rescue! A Dog Shelter Simulator θα κυκλοφορήσει για PC. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification