Ειδήσεις Κονσόλες H Sony μπορεί να αυξήσει τις τιμές του PS4

H Sony μπορεί να αυξήσει τις τιμές του PS4

Thursday, 01 Aug 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/40/50/a8/sony-prices-will-be-up-42-1564654898.jpg
 

H Sony μπορεί να αυξήσει τις τιμές του PS4

Εάν τεθούν σε ισχύ τα νέα τιμολόγια της Trump China στην ΗΠΑ.

Η Sony επανέλαβε εκ νέου ότι τα προτεινόμενα τιμολόγια της διοίκησης Trump θα επηρεάσουν την τιμή του PS4 στις ΗΠΑ. Ο οικονομικός διευθυντής της Sony, Hiroki Totoki αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κλήσης κέρδους, ότι η εταιρεία παρακολουθεί στενά την κατάσταση.

"Πιστεύουμε και είπαμε στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, ότι υψηλότερα τιμολόγια θα έβλαπταν τελικά την οικονομία των ΗΠΑ", δήλωσε ο Totoki σύμφωνα με το άρθρο της WSJ.
 
Η Sony, η Nintendo Και η Microsoft απάντησαν σε κοινή δήλωση κατά του σχεδίου στον εμπορικό αντιπρόσωπο των ΗΠΑ.
Προετοιμάζοντας για το χείροτερο, οι τρεις εταιρείες κινούν ήδη μερικές από τις παραγωγές τους εκτός της Κίνας.
Παρόλο που η αύξηση των τιμών στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς είναι πάντοτε μια πιθανότητα, είναι δύσκολο να υπολογίσουμε  πόσο θα χρεωθούν οι τιμές. 
 
Διαβάστε για το Συνεργασία Microsoft και Sony και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification