Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο streamer Anomaly δέχθηκε ban από το Twitch

Ο streamer Anomaly δέχθηκε ban από το Twitch

Thursday, 01 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/01/d6/anomaly-streamer-banned-by-twitch-88-1564652469.jpg
 

Ο streamer Anomaly δέχθηκε ban από το Twitch

Έδειξε skin του Χίτλερ την ώρα που έπαιζε Minecraft.

 

Streamer γνωστός με το όνομα “Anomaly” δέχθηκε ban από το Twitch επειδή εμφάνισε skin του Χίτλερ παίζοντας Minecraft, ένα περιστατικό που αργότερα υποστήριξε πως ήταν ατύχημα. Την ώρα του stream του, ο χρήστης πηγαίνει στην οθόνη του PC και αποκαλύπτει ένα Skin του Χίτλερ και μετά ξεσπάει σε γέλια. Ο streamer πλέον έχει δεχθεί 30 μέρες Ban από το Twitch. Μετά το ban που δέχθηκε ο streamer με το όνομα “Anomaly” εξήγησε σε Post του στο Twitter πως η χρήση του skin έγινε για πλάκα με σκοπό να γελάσουν.
 
 
Ο streamer ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κάνει έφεση για το ban 30 ημερών που δέχθηκε. Αν και η χρήση του skin παραβιάζει ρητά τις οδηγίες του Twitch, πιστεύει ότι η τιμωρία ήταν υπερβολική δεδομένου ότι η χρήση του skin δεν ήταν στην οθόνη για πολύ ώρα.
 
 
Προς το παρόν ο streamer έχει ασκήσει έφεση και περιμένει την απάντηση του Twitch.
 
 
Διαβάστε για το Ο streamer Dr. Disrespect δέχθηκε ban από το Twitch και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο παρακάτω forum topic.
 
 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification