Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο Bryand McIntosh πέθανε από επιληψία στο Defend the North fighting event

Ο Bryand McIntosh πέθανε από επιληψία στο Defend the North fighting event

Tuesday, 23 Jul 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6e/b3/ff/krucial-b-63-1563880353.jpg
 

Ο Bryand McIntosh πέθανε από επιληψία στο Defend the North fighting event

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, για τον θάνατό του ευθύνονται οι κακές συνθήκες της εκδήλωσης.

Ο Bryand McIntosh από την Λουϊζιάνα, μέλος της κοινότητας των fighting games, άφησε την τελευταία του πνοή αυτό το σαββατοκύριακο στο Defend the North event.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους ο McIntosh έπαθε επιληψία στον χώρο εκδηλώσεων. “Είδα κάποιον να παθαίνει επιληψία σήμερα στο μπάνιο και πήγα να τον βοηθήσω και ευτυχώς βρήκα κάποιους που δούλευαν στο ξενοδοχείο και βοήθησαν,” δήλωσε ο Sinai Fang, competitive παίκτης του Smash Bros.

Παρόλη την βοήθεια που έλαβε, παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση δήλωσαν ότι ο McIntosh πέθανε. Οι διοργανωτές του Defend the North, όπως και οι Capcom δεν δημοσίευσαν κάποια επίσημη δήλωση εκείνη την στιγμή. Ωστόσο η Capcom επιβεβαίωσε το συμβάν μέσω δημοσίευσης της στα social media. 

 Όπως δηλώνουν οι συμμετέχοντες, το Defend the North δεν είναι και τόσο καλά διοργανωμένο event. Το τουρνουά γινόταν υπό κακές καιρικές συνθήκες, αφού στην Νέα Υόρκη ο υδράργυρος έδειξε 37 βαθμούς Κελσίου. Οι παίκτες λένε πως η θερμοκρασία και η κακή διοργάνωση του event αποτέλεσαν μια κακή συνολικά εμπειρία.

“Δεν θα ξαναπάω σε DTN ποτέ ξανά. Ζέστη, ΄χάλια προγραμματισμός, καθυστερήσεις, δεν υπήρχαν αναψυκτικά, όχι καινούργια setups,” δήλωσε ο Justin Wong, ένας από τους κορυφαίους παίκτες fighting, στο Twitter. Υπάρχουν πολλές αναφορές για ελλείψεις κλιματιστικών και νερού και πολλοί συσχετίζουν τον θάνατο του McIntosh με την έλλειψη νερού και την υψηλή θερμοκρασία.

Διαβάστε επίσης για τον θάνατο του Geoff “iNcontroL” Robinson. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification