Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H Oculus θέλει να διαπραγματευτεί με την Sony για exclusives

H Oculus θέλει να διαπραγματευτεί με την Sony για exclusives

Thursday, 18 Jul 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c4/13/7b/oculus-psvr-games-GameWorld-85-1563461389.jpg
 

H Oculus θέλει να διαπραγματευτεί με την Sony για exclusives

Σκοπός η ανταλλαγή PSVR games.

Όσο πρωτοφανής και να φαίνεται μια τέτοια ανταλλαγή παιχνιδιών μεταξύ της Oculus και της Sony για το PSVR, ο επικεφαλής της Oculus, Jason Rubin, δήλωσε πως θα του ήταν πολύ ευχάριστο να ανταλλάξει exclusive τίτλους με ια εταιρία σαν την Sony.

O πρώην επικεφαλής της Naughty Dog δήλωσε μέσω του Kotaku ότι: Έχουν πολύ καλά projects τα όποια έχουν χρηματοδοτήσει, όπως το ίδιο κάνουμε και εμείς". H συγκεκριμένη δήλωση προφανώς παραπέμπει και στο κύριο νόημα των δηλώσεων του Jason Rubin, υπονοώντας ότι εάν οι άνθρωποι του PlayStation έδιναν έναν τίτλο όπως το Blood & Truth στο Oculus Rift, τότε αντίστοιχα και η Oculus θα έδινε έναν τίτλο σαν το Lone Echo, στο PSVR. Ωστόσο ο μόνος συνδετικός κρίκος των δυο εταιριών αυτή την στιγμή, είναι η χρήση της εικονικής πραγματικότητας με πολύ αξιόλογο τρόπο.

Η Sony έχει δώσει την έγκριση της για την μεταφορά πρωτοκλασάτων τίτλων του PSVR σε PC, μέσω του software, Quantic Dream. Παρ’ όλα αυτά, τίτλοι όπως το Astro Bot Rescue Mission, είναι αποκλειστικά συνδεδεμένο με την χρήση του DualShock 4, πράγμα που καθιστά πολύ δύσκολη την μεταφορά του σε PC.

Διαβάστε το αναλυτικό μας review για το Oculus Rift και συζητήστε για στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε το review για το PSVR και συζητήστε για αυτό στο σχέτικο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification