Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Southwest Airlines έδωσε σε όλους τους επιβάτες δωρεάν Nintendo Switch και Super Mario Maker 2

Η Southwest Airlines έδωσε σε όλους τους επιβάτες δωρεάν Nintendo Switch και Super Mario Maker 2

Thursday, 18 Jul 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a4/96/53/Sothwest-Nintendo-Switch-1-78-1563456589.jpg
 

Η Southwest Airlines έδωσε σε όλους τους επιβάτες δωρεάν Nintendo Switch και Super Mario Maker 2

Σε συνεργασία με την Nintendo.

Στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας για την φετινή Comic Con, η Nintendo χάρισε σε όλους τους επιβάτες με προορισμό το Σαν Ντιέγκο, ένα Nintendo Switch και το Super Mario Maker 2.

Σε μια συνεργασία της Southwest Airlines με την Nintendo, οι επιβάτες που του αεροπλάνου, με κατεύθυνση από το Ντάλας του Τέξας προς το Σαν Ντιέγκο, έλαβαν ως δώρο μια κονσόλα Switch και την νέα κυκλοφορία της Nintendo. Κάποιοι από τους επιβάτες μοιράστηκαν την χαρά τους με τα δώρα της Nintendo για την πτήση τους μέσω του Twitter, ενώ επισήμαναν ότι η απονομή των δώρων είχε ήδη υπονοηθεί από την επιβίβαση στο αεροπλάνο. Η διαδικασία έγινε ως εξής. Μόλις επιβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες, τότε οι αεροσυνοδοί της εταιρίας τους μοίρασαν ένα κουπόνι που έγραφε ότι μπορούν να το εξαργυρώσουν στο τέλος της πτήσης, με αντάλλαγμα μια κονσόλα Nintendo Switch, αλλά και το νέο Super Mario Maker 2.

Έτσι στο τέλος της πτήσης, οι υπάλληλοι της εταιρίας περίμεναν τους επιβάτες να τους καταθέσουν τα κουπόνια ώστε α λάβουν το δώρο τους. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια πολύ δυνατή κίνηση της Nintendo, την όποια έχει επαναλάβει και στο παρελθόν με την ιδία εταιρία και το Nintendo 3DS, ώστε να διαφημίσει την παρουσία της, στην φετινή Comic Con.

Διαβάστε επίσης και για την πρώτη Cyprus ComicCon που πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες νωρίτερα.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 23) 18/07/2019 23:15
Ευχάριστο ταξίδι. Τυχεροί οι επιβάτες και όσοι δεν το θέλουν εύκολα πάει για δωράκι.
Notification