Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Cyberpunk 2077: Οι Σουηδοί "Refused" ως η in-game μπάντα "Samurai"

Cyberpunk 2077: Οι Σουηδοί "Refused" ως η in-game μπάντα "Samurai"

Saturday, 24 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/02/2c/samurai-chippin-in-9-1562092644.jpg
 

Cyberpunk 2077: Οι Σουηδοί "Refused" ως η in-game μπάντα "Samurai"

Δημοσιεύτηκε ακόμα ένα κομμάτι με τον τίτλο "Never Fade Away". [UPDATE]

 

[Αρχική Δημοσίευση: 02/7/19] Η CD Projekt Red έχει σχεδιάσει για το Cyberpunk 2077 μια εικονική μπάντα, στην οποία θυμίζουμε ότι μέλος θα αποτελέσει και ο Johnny Silverhand, χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται ο Keanu Reaves. Πλέον, η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης μας αποκαλύπτει ένα από τα τραγούδια της μπάντας.

Το Rock τραγούδι ονομάζεται Chippin' In και απόσπασμα αυτού είχε παίξει όταν ο Keanu Reeves πρωτοεμφανίστηκε επί σκηνής στη συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 2019.

Το Chippin 'In αποτελεί δουλειά της Σουηδικής Punk μπάντας Refused, η οποία συνεργάστηκε με την CD Projekt Red για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Εμφανίζεται μέσα στο Cyberpunk 2077 ως "Samurai" και μάλιστα κυκλοφορεί κι ένα άλμπουμ με τίτλο..."Greatest Hits". Παρουσιάζεται in-game ως "μπάντα που παίζει Chrome Rock και διαλύθηκε το 2008 όταν η Nancy που ήταν στα πλήκτρα, δολοφόνησε τον σύζυγό της πετώντας τον κάτω από τον 83ο όροφο του διαμερίσματός τους. Οι Silverhand και ο συνεργάτης του Kerry Eurodyne ακολούθησαν σόλο καριέρες, ενώ η Nancy άλλαξε το όνομά της σε Bes Isis και έγινε εκπρόσωπος των ΜΜΕ στον τηλεοπτικό σταθμό Network 54 της Night City.

[UPDATE: 24/8/19 - Νέο κομμάτι] Χθές κυκλοφόρησε στο YouTube ένα ακόμα κομμάτι των Σουηδών Refused, οι οποίοι υποδύονται μουσικά την in-game μπάντα "Samurai". Το κομμάτι ονομάζεται "Never Fade Away" και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Δείτε ακόμη την συνέντευξη του GameWorld για το Cyberpunk 2077.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification