Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Μήνυση της Nintendo στο Super Mario Royale

Μήνυση της Nintendo στο Super Mario Royale

Sunday, 23 Jun 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/b7/89/super-mario-maker-3-34-1561310869.jpg
 

Μήνυση της Nintendo στο Super Mario Royale

Τώρα ονομάζεται Infringio Royale.

Ο προγραμματιστής και YouTuber Inferno Plus, την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα Battle Royale βασισμένο στο original Super Mario Bros. Χθες, η Nintendo επικαλούμενη το νόμο DMCA για τα πνευματικά δικαιώματα, άσκησε μήνυση, με αποτέλεσμα το Super Mario Royale να χρειαστεί να αλλάξει όνομα σε Infringio Royale.

Το Infringio Royale έχει μαζέψει ήδη πάνω από 1.000 παίκτες και αναμένεται να δεχθεί κάποιες αλλαγές στο προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τον δημιουργό του. Όπως αναφέρει στο Twitter, το Battle Royale είναι ακόμα σε Alpha, δείχνει καλό, αλλά θα γίνουν αλλαγές για να γίνει ακόμα καλύτερο. Ο Inferno Plus σημειώνει ότι έτσι δε θα έχει προβλήματα με το νόμο. Μία από τις αλλαγές που έχει ήδη γίνει είναι να μειωθεί ο αριθμός των παικτών από 100 σε 75, ενώ έχει δοθεί δυνατότητα να αλλάξετε το χειρισμό τόσο στο πληκτρολόγιο, όσο και στο controller.

Στο Infringio Royale οι παίκτες δεν αλληλεπιδρούν άμεσα μεταξύ τους, αλλά επιδρούν μέσω του κόσμου παιχνιδιού. Στόχος είναι να φτάσετε πρώτος στο τέλος του κόσμου που χωρίζεται σε τρία stages. Οι γύροι είναι πολύ γρήγοροι και συνήθως πεθαίνετε σε μέσα σε ένα λεπτό.

Συζητήστε για το Super Mario Maker 2 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification