Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο φεμινιστικός οργανισμός της Anita Sarkeesian πνίγεται στα χρέη

Ο φεμινιστικός οργανισμός της Anita Sarkeesian πνίγεται στα χρέη

Saturday, 22 Jun 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f1/0e/c6/anita-sarkeesian-74-1561212624.jpg
 

Ο φεμινιστικός οργανισμός της Anita Sarkeesian πνίγεται στα χρέη

Και αυτή σκέφτεται το Cyberpunk.

 

Ο οργανισμός Feminist Frequency της Anita Sarkeesian φαίνεται πως δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά.

Τελευταία κυκλοφορούν αρκετά βίντεο που σχολιάζουν την οικονομική κατάσταση του οργανισμού Feminist Frequency. Αυτά σχολιάζουν τα ετήσια έσοδα του οργανισμού σε σύγκριση με τα πόσα χάνει ανά τον χρόνο και τα αποτελέσματα είναι άκρως αρνητικά για την φεμινίστρια Anita Sarkeesian που ηγείται αυτού. Μετά την έκφραση της επιθυμίας της να συμμετέχει στην ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 κατάφερε να τραβήξει και πάλι πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, λίγο καιρό αφού οι SJW την αποκάλεσαν ρατσίστρια και ομοφοβική. Σε ένα βίντεο του TheQuartering αναλύονται όλα τα οικονομικά στοιχεία του Feminist Frequency και όπως θα δείτε, τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα.

Ανάμεσα στο 2016 και το 2017 τα έσοδα του οργανισμού άγγιξαν τα 343.721 δολάρια. Στο 2017 τα έσοδα ξεκίνησαν στα 253.736 και αυξήθηκαν έχοντας όμως έξοδα 438.192 δολαρίων. Συμμαζεύοντας λίγο την κατάσταση βρέθηκαν με ένα διακριτικό ποσό των 149.711 δολαρίων στις τσέπες τους, πράγμα που έμελλε να αλλάξει το 2018, αφού μέσα στο περασμένο έτος συγκέντρωσαν 354.525 δολάρια ξοδεύοντας τα 323.557 από αυτά. Το κέρδος; Κάνοντας τα μαθηματικά απομένουν 30.67 δολάρια, πολύ χαμηλό ποσό στην περίπτωση που θέλει η Sarkeesian να διατηρήσει τον οργανισμό.

Και το Game Objective μπήκε στην διαδικασία να σχολιάσει τα έσοδα του Feminist Frequency, βγάζοντας ανάλογα συμπεράσματα και υποστηρίζοντας πως η Anita Sarkeesian “δεν έχει μία”.

Η ηγέτιδα του κινήματος έχει απολύσει αρκετό από το προσωπικό της λόγω χρεών κλείνοντας τα γραφεία τους άμεσα. Θυμίζουμε πως το 2014 η Sarkeesian είχε συγκεντρώσει 440.000 δολάρια μέσω Kickstarter για την θέσπιση του οργανισμού Feminist Frequency.

Διαβάστε για την Anita Sarkeesian και το Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification