Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο δημοφιλής streamer Dr. Disrespect "έφαγε" ban από το Twitch

Ο δημοφιλής streamer Dr. Disrespect "έφαγε" ban από το Twitch

Wednesday, 12 Jun 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/69/4f/fb/Dr-Disrespect-Banned-From-Twitch-GameWorld-95-1560345159.jpg
 

Ο δημοφιλής streamer Dr. Disrespect "έφαγε" ban από το Twitch

Έκανε livestream μέσα από τουαλέτες στην Ε3.

Ένας από τους μεγαλύτερους streamers στην πλατφόρμα του Twitch , ο Dr. Disrespect "έφαγε" ban καθώς συνέχισε την live μετάδοση από την έκθεση ακομα και όταν μπήκε στις τουαλέτες.

Ο streamer αποφάσισε να κάνει live stream τις εμπειρίες του απο την έκθεση της Ε3 δίνοντας έτσι την ευκαιρία και στους ακολούθους του να ζήσουν όσο μπορούν αυτή την εμπειρία. Ωστόσο κατά την διάρκεια της έκθεσης στο Los Angeles Convention Center, ο Doc αποφάσισε να πάει στις ανδρικές τουαλέτες . Το παράδοξο όμως ήταν ότι ο cameraman του συνέχισε να τον ακολουθεί μέσα στις τουαλέτες, συνεχίζοντας να τραβά πλάνα από τις υπόλοιπες τουαλέτες αλλά και τον κόσμο που πήγαινε για γνωστούς λόγους στον χώρο αυτό.

Παράλληλα όλα αυτά μεταδίδονταν ζωντανά μέσω του Twitch. Κάποια στιγμή ο Doc aka Beahm Guy, αποφάσισε και ο ίδιος να κάνει βόλτα μέσα στις υπόλοιπες τουαλέτες. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο camera man συνέχισε να παίρνει πλάνα ακόμα και όταν ο κόσμος έκανε την ανάγκη του, στεκόμενος από πίσω τους και τραβώντας πλάνα των προσώπων ανάμεσα στους οποίους μπορεί να ήταν κάποιος ανήλικος, χωρίς ωστόσο να πάρει την αδεία τους. Ο Beahm του ζήτησε να αποχωρίσει μόνο όταν ίδιος θέλησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και στην συνέχεια του είπε να επιστρέψει.

Λίγο μετά το συμβάν η μετάδοση διακόπηκε ξαφνικά και το κανάλι αποκλείστηκε. Μέχρι στιγμής ο streamer δεν έχει σχολιάσει κάτι για το γεγονος. Ωστόσο οι παραβάσεις του πάνω στους κανόνες του Twitch είναι ξεκάθαροι, καθώς αναφέρεται ρητός: " H καταγραφή ενός ατόμου ενάντια στη θέλησή του καθώς καταδίωξη ή παραβίαση των καθορισμένων προσωπικών ορίων που κάποιος έχει θέσει για τον εαυτό του θεωρείται παρενόχληση." Επιπλέον, η μαγνητοσκόπηση σε δημόσια μπάνια αποτελεί επίσης παραβίαση του ποινικού κώδικα της Καλιφόρνιας.

Διαβάστε επίσης για την συνδρομητική υπηρεσία UPlay+.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification