Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Jim Ryan: "Το PlayStation δεν πρόκειται να συνδυαστεί με το Xbox"

Jim Ryan: "Το PlayStation δεν πρόκειται να συνδυαστεί με το Xbox"

Saturday, 08 Jun 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1d/f3/82/jim-ryan-playstation-40-1559998634.jpg
 

Jim Ryan: "Το PlayStation δεν πρόκειται να συνδυαστεί με το Xbox"

Ξεκάθαρη στάση από τον πρόεδρο του PlayStation.

 

Ο νέος πρόεδρος του PlayStation υπενθύμισε πως ο ανταγωνισμός με το Xbox καλά κρατεί.

Microsoft και Sony ανακοίνωσαν πρόσφατα πως θα πραγματοποιήσουν μία συνεργατική στρατηγική για gaming και cloud υπηρεσίες. Παρόλα αυτά, αυτή η συνεργασία δεν σημαίνει πως ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα δύο brands σταματά, όπως τόνισε ο νέος πρόεδρος του PlayStation, Jim Ryan. Ο ίδιος μίλησε στο Financial Times και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για πολύ διακριτική συνεργασία και όχι για ένωση δυνάμεων.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Με βάση τα όσα γνωρίζω, δεν υπάρχει σενάριο στο οποίο οι πλατφόρμες των PlayStation και Xbox συνδυάζονται. Οι δύο πλατφόρμες θα παραμείνουν ξέχωρες με τις ξεχωριστές τους ιδιότητες, δικά τους brands και δικούς τους fans. Παίρνουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την υπηρεσία PlayStation Now και πρόκειται να την ενισχύσουμε στο ερχόμενο έτος”. Όλοι φυσικά θα θέλαμε να δούμε τις δύο εταιρείες-κολοσσούς του gaming να συνεργάζονται, μαζί και με την Nintendo και παρά τις δηλώσεις του Jim Ryan, τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι πρότινος αφήνουν θετικό απόηχο για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα για την συνεργασία ανάμεσα σε Sony και Microsoft και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification