Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Iron Maiden vs. Ion Maiden

Iron Maiden vs. Ion Maiden

Thursday, 30 May 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/be/9f/19/Ion-Maiden-60-1559210419.jpg
 

Iron Maiden vs. Ion Maiden

Το γνωστό συγκρότημα κατέθεσε αγωγή εναντίον του παιχνιδιού.

To θρυλικό συγκρότημα της metal μουσικής σκηνής, κατέθεσε αγωγή εναντίον ενός FPS που κυκλοφόρησε το 2018 ονόματι Ion Maiden.

To συγκεκριμένο game είναι μια σύγχρονη παραλλαγή των FPS της δεκαετίας του 90’. Προφανώς και η αίτια που το συγκρότημα κατέθεσε αγωγή είναι ξεκάθαρος και πρόκειται για την ομοιότητα των δυο ονομάτων. Σύμφωνα με το Blabbermouth, η εταιρία που κατέχει τα δικαιώματα του brand name του Βρετανικού συγκροτήματος κατέθεσε αγωγή παραβίασης εμπορικών σημάτων, ύψους δυο εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της 3D Realms. H 3D Realms είναι η εταιρία έκδοσης του παιχνιδιού, η όποια έλαβε την συγκεκριμένη αγωγή στην όποια αναφέρονται τα εξής: " Το κατηγορούμενο όνομα του παιχνιδιού Ion Maiden, είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το εμπορικό σήμα, το άκουσμα, την εμφάνιση και γενικά την εμπορική εντύπωση με αυτό των Iron Maiden."

Επιπλέον εντός της αγωγής η παράβαση που ισχυρίζεται η εταιρία που κατέχει τα δικαιώματα των Iron Maiden, χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως "απίστευτα κραυγαλέα και ουσιαστικά ξεκάθαρη απομίμηση."

Διαβάστε επίσης για τους ισχυρισμούς για επαναλαμβανόμενες σεξουαλικές παρενοχλήσεις στην Rockstar Games.

Συζητήστε για το Ion Maiden στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification