Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Capcom: "Έχουμε την κατάλληλη μηχανή για τη νέα γενιά κονσολών"

Capcom: "Έχουμε την κατάλληλη μηχανή για τη νέα γενιά κονσολών"

Saturday, 18 May 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ea/49/fb/capcom-games-3-1558185774.jpg
 

Capcom: "Έχουμε την κατάλληλη μηχανή για τη νέα γενιά κονσολών"

Η εταιρεία θα βασιστεί στην RE Engine.

 

Η Capcom υποστηρίζει πως η RE Engine είναι ιδανική για τη νέα γενιά κονσολών που πλησιάζει.

Είναι ευρέως γνωστό πως Sony και Microsoft ήδη ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τη νέα γενιά κονσολών, παρότι δεν έχει υπάρξει ακόμη ανακοίνωση κάποιου νέου hardware. Οι περισσότερες εταιρείες ανάπτυξης αναγκάζονται να προσαρμόσουν τις μηχανές γραφικών ή τα προγραμματιστικά τους περιβάλλοντα στις απαιτήσεις της εκάστοτε νεόφερτης γενιάς, ωστόσο η Capcom δεν έχει στα πλάνα της κάποια αλλαγή, αφού όχι μόνο επιβεβαίωσε πως θα διατηρήσει την RE Engine, αλλά και πως η νέα γενιά είναι κοντά, εξού και ο τρόπος που είχε χτιστεί η συγκεκριμένη μηχανή εξαρχής.

Η RE Engine, χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την σειρά Resident Evil και είχε σχεδιαστεί από το μηδέν για να ανταπεξέλθει στην προσδοκίες αυτή και της επόμενης τουλάχιστον γενιάς. Έτσι στην Capcom υποστηρίζουν πως ενόψει της νέας γενιάς η RE Engine θα τους βοηθήσει να σημειώσουν επιτυχίες ανάλογες με αυτή το Resident Evil 2 remake. Η διοίκηση της Capcom δήλωσε τα εξής σχετικά με το θέμα: “Τα games που αναπτύξαμε με την χρήση της RE Engine σε αυτή την γενιά hardware δέχθηκαν εξαιρετικές κριτικές και από τα πρώτα στάδια δημιουργίας αυτής της μηχανής διατηρήσαμε την ικανότητα να προσομοιώνουμε έχοντας και την επόμενη γενιά κατά νου. Έτσι, βλέπουμε την RE Engine ως κινητήρια δύναμη που θα συμβάλει στην δημιουργία διαφόρων game της νέας γενιάς”.

Παράλληλα, η Capcom υποστήριξε πως γνωρίζει ότι η νέα γενιά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα και πως είναι πέρα για πέρα έτοιμη να συμμετέχει ενεργά και σε αυτή. Οι επιτυχίες των Resident Evil 2, Monster Hunter: World και Devil May Cry 5 ύψωσαν και πάλι το status της εταιρείας και αναμένουμε νέες ανακοινώσεις στο μέλλον.

Διαβάστε το review του Resident Evil 2 (2019) και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 18/05/2019 18:24
Και καλά κάνει η Capcom που θα βασιστεί στην RE Engine μας και η συγκεκριμένη μηχανή γραφικών απλά σπέρνει!!
RE2 και DMC σοκ και δέος οπτικά :eek:
Notification