Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Take-Two: "Δεν ανησυχούμε για τα loot boxes γιατί δεν βγάζουμε πολλά από αυτά"

Take-Two: "Δεν ανησυχούμε για τα loot boxes γιατί δεν βγάζουμε πολλά από αυτά"

Wednesday, 15 May 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c9/2c/b1/lotttboxes-46-1557911970.jpg
 

Take-Two: "Δεν ανησυχούμε για τα loot boxes γιατί δεν βγάζουμε πολλά από αυτά"

Ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος σε σχετική δήλωση.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, Strauss Zelnick δήλωσε στην χθεσινή αναφορά για τα οικονομικά της εταιρείας, ότι τα loot boxes δεν αντικατοπτρίζουν τα κέρδη τους.

Στην σχετική συνέντευξη που έδωσε o Straus Zelnick, τόνισε πως δεν θεωρεί ότι τα loot boxes είναι μία μορφή τζόγου και δεν τους νοιάζει ιδιαίτερα αν θα απαγορευτούν αφού δεν είναι μία κύρια πηγή εσόδων για την εταιρεία. Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ένας ενδιαφέρον μηχανισμός για να βγάλει μία εταιρεία χρήματα αλλά δεν θα έπρεπε να βασίζονται εξολοκλήρου σε αυτό. Η Take-Two ανέφερε πως οι καθαρές κρατήσεις ανέρχονται σε έσοδα ύψους 2.9 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το οικονομικό έτος  2019, σημειώνοντας αύξηση 47% σε σχέση με το 2018. Τέλος η εταιρεία τόνισε ότι είχε μια επιτυχημένη χρονιά και πως αν τα loot boxes απαγορευτούν την θέση τους θα πάρουν τα microtransactions.

Διαβάστε επίσης το review του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification