Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Έρευνα: Οι gamers δεν χωρίζονται σε casual και hardcore

Έρευνα: Οι gamers δεν χωρίζονται σε casual και hardcore

Wednesday, 15 May 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/02/04/88/old-playing-veideo-games-74-1557906679.jpg
 

Έρευνα: Οι gamers δεν χωρίζονται σε casual και hardcore

Αλλά σε οκτώ κατηγορίες.

Σύμφωνα με έρευνα, υπάρχουν οκτώ διαφορετικές κατηγορίες gamers, αλλά καμία από αυτές δεν αντικατοπτρίζει αν είσαι hardcore gamer ή casual gamer.

Ξεκινώντας με την πρώτη κατηγορία που είναι ο Απόλυτος gamer, ο οποίος χαλάει όλα του τα χρήματα σε παιχνίδια και ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος του αφιερώνεται εκεί. Συνεχίζουμε με τον Ενθουσιασμένο gamer που προσπαθεί να τα ισορροπήσει όλα στην ζωή του, μαζί και τα games. Ο Cloud gamer θα δώσει χρήματα σε συνδρομητικές υπηρεσίες και σπάνια θα χαλάσει χρήματα για hardware και αυτό μόνο εάν είναι αναγκαίο. Ο “Tα έχω όλα” είναι ο τύπος που έχει όλα τα games δεν παρακολουθεί streams και καίγεται όποτε βρίσκει χρόνο. Ο Popcorn gamer είναι εκείνος που βλέπει streams και σπάνια αγγίζει το πληκτρολόγιο. Ο Hardware Enthusiast θα έχει το πιο ακριβό build και ακόμα και τότε θα τον χαλάνε οι θερμοκρασίες που θα αγγίζουν μόλις τους 50 βαθμούς (ναι νομίζω χρειάζεται υδρόψυξη). Προτελευταίος στην λίστα ο gamer που μεγάλωσε και πλέον παίζει σπάνια και αυτό όταν νιώθει ότι ένα game καταφέρνει να του θυμίσει τις παλιές καλές εποχές. Τέλος ο “Πρέπει να γεμίσω τον χρόνο μου” παίζει παιχνίδια από το κινητό και κονσόλα και πολύ σπάνια αγγίζει PC games.

Βρείτε την δική σας περσόνα εδώ.

Διαβάστε για τον αυξανόμενο αριθμό PC gamers στην Κίνα, που τείνουν να ξεπεράσουν τον πληθυσμό της Αμερικής.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε PUBG γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic. 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification