Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Βραβείο Guinness για φανατικό συλλέκτη της σειράς God of War

Βραβείο Guinness για φανατικό συλλέκτη της σειράς God of War

Saturday, 20 Apr 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/36/33/guinness-world-record-god-of-war-collection-64-1555764183.jpg
 

Βραβείο Guinness για φανατικό συλλέκτη της σειράς God of War

Τιμήθηκε ενώπιον των εργαζομένων της Sony Santa Monica.

 

Ένας φανατικός συλλέκτης αντικειμένων από την σειρά God of War βραβεύτηκε με ρεκόρ Guinness χάρις στην συλλογή του.

Ο Emanuel Mojica Rosas είναι τρελός υποστηρικτής του God of War. Στο δωμάτιό του θα βρείτε εξαιρετικά αντικείμενα που έχουν να κάνουν με τον Kratos και το σύμπαν στο οποίο διαδραματίζονται οι περιπέτειές του, κάτι που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από την Sony Santa Monica. Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού τον κάλεσε στα γραφεία της για να δει από κοντά την διαδικασία ανάπτυξης του παιχνιδιού, διάφορα στιγμιότυπα από αυτήν και να γνωρίσει τους κορυφαίους developers της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Cory Barlog.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως η “αρρώστια” του με το God of War οφείλεται στην απώλεια της γιαγιάς του, αφού το God of War ήταν η διαφυγή του από την τεράστια στεναχώρια που βίωσε. Πλέον κατέχει 583 διαφορετικά licensed αντικείμενα που αφορούν το God of War franchise ωστόσο πρόσθεσε ακόμα δύο στην συλλογή του με το τέλος της επίσκεψής του. Αρχικά του δόθηκε, δια χειρός Cory Barlog, ένα πρωτότυπο CD που περιείχε το πρώτο God of War το PS2, πάνω στην έκδοση του οποίου βασίστηκαν για να γίνει gold το παιχνίδι και να κυκλοφορήσει το 2005. Παράλληλα του δόθηκε βραβείο Guinness World Record για την πλουσιότερη συλλογή που αφορά ένα franchise.

Διαβάστε το review του God of War (PS4) και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 21/04/2019 01:46
Μπραβο του!!! Να λέγονται και να ακουγότανε αυτα, οτι κατέφυγε στο gaming για να ξεπεράσει απώλεια της γιαγιάς του, η διαφυγή του από την τεράστια στεναχώρια που βίωσε. Πραγμα που στην τελική του βγήκε σε κάλο
Notification