Βομβαρδισμός θετικών reviews για το Assassin's Creed Unity στο Steam

Hot
Βομβαρδισμός θετικών reviews για το Assassin's Creed Unity στο Steam

Βομβαρδισμός θετικών reviews για το Assassin's Creed Unity στο Steam

Λόγω της υποστήριξης της Παναγίας των Παρισίων.

 

Το Assassin’s Creed Unity δέχτηκε πάρα πολλά θετικά reviews στο Steam, χάρις στην υποστήριξη από πλευράς Ubisoft για το ζήτημα της Παναγίας των Παρισίων.

Πολλοί gamers και όχι μόνο χάρηκαν στο άκουσμα πως η Ubisoft θα στηρίξει χρηματικά το θέμα της αναστήλωσης της Παναγίας των Παρισίων. Το ποσό των 500.000 ευρώ που θα προσφέρει είναι παραπάνω από ικανοποιητικό ποσό, αφού η γαλλική εταιρεία θέλησε να συμμετέχει αισθητά στην αναδόμηση του ιστορικού αυτού καθεδρικού ναού. Η δωρεάν διανομή του Assassin’s Creed Unity για PC, ήταν μία πολύ θετική κίνηση που αντιμετωπίστηκε εγκάρδια, τόσο από τους gamers, όσο και από την τηλεόραση που έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζει με αρνητικό τρόπο τα games. Η κίνηση της Ubisoft όμως προκάλεσε τον θαυμασμό αρκετών gamers που ανταπέδωσαν με το…αντίστροφο του review bombing.

Αντί να κράξουν ασύστολα όπως συνέβη με το Borderlands και το Epic Games Store, οι fans βομβάρδισαν το Assassin’s Creed Unity με αμέτρητα θετικά reviews, αφού από της 16 Απριλίου το παιχνίδι έχει λάβει περισσότερα από 800 άριστα reviews. Τα περισσότερα εξ αυτών περιείχαν και μηνύματα ευχαριστιών προς την Ubisoft για την σπουδαία της κίνηση. Πολλοί άνθρωποι έχουν επενδύσει για την ανακατασκευή του ναού, αφού έχουν μαζευτεί παραπάνω από ένα δις δολάρια, ωστόσο η δημοφιλής εταιρεία ανάπτυξης και publisher έκανε περήφανους αρκετούς gamers, ιδίως τους fans του Assassin’s Creed.

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed Odyssey και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 07/05/2019 01:30
Θεωρώ αστεία όλα αυτά τα μαζικά reviews που δίνουν συγχαρητήρια σε οποιαδήποτε εταιρία για μια άσχετη κίνησή της και το ίδιο αστεία όλα τα μαζικά αρνητικά reviews για μια επίσης άσχετη κίνηση οποιασδήποτε εταιρίας, επειδή μια μερίδα gamers -μικρή ή μεγάλη, δεν έχει σημασία- διαφωνεί. Αυτή η "μια μέθοδος αντίδρασης" ή συμφωνίας δε μπορεί να περνά μέσα από παραπλανητικές -για την αγορά ενός τρίτου προϊόντος- κριτικές.
Notification