Φήμη: Πιθανή αύξηση τιμών στις κονσόλες λόγω φόρου

Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Φήμη: Πιθανή αύξηση τιμών στις κονσόλες λόγω φόρου

Φήμη: Πιθανή αύξηση τιμών στις κονσόλες λόγω φόρου

Πόσο θα ανέβουν οι τιμές;

Η Ευρώπη έχει φτιάξει μια λίστα στην οποία αναφέρονται οι κατηγορίες των αντικειμένων που έρχονται από Αμερική στα οποία θέλει να προσθέσει φόρο. Ανάμεσα σε αυτά τα αντικείμενα, είναι και οι κονσόλες και αυτο όπως καταλαβαίνετε αποτελεί έναν λόγο ανησυχίας για τους gamers. Οι Η.Π.Α έφτιαξαν πρώτα λίστα δική τους και στην συνέχεια η Ευρώπη απάντησε με την δική της. Οι gamers βρισκόμαστε κάπου στην μέση της εμπορικής κόντρας.

Αν οι Η.Π.Α ακολουθήσουν την απόφασή τους με την εξτρά φορολόγηση, θα λάβουν κέρδη της τάξεως των 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα καλά νέα είναι ότι αν η Ευρώπη βάλει και εκείνη εξτρά φόρο σε αντικείμενα που στέλνει στην Αμερική, τα χρήματα που θα λάβει θα τα μοιράσει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φανεί υπερβολική η αύξηση τιμών. Με λίγα λόγια, αν όντως πρέπει να πληρώσουμε παραπάνω χρήματα για κονσόλες, το ποσό αυτό θα είναι ιδιαίτερα μικρό.

Διαβάστε περισσότερα για το Playstation 5, διαβάστε για την φήμη κυκλοφορίας του Death Stranding στο Playstation 5 και συζητήστε για το PlayStation 5 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification