Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Ubisoft χάρισε 500.000 ευρώ για την Παναγία των Παρισίων

Η Ubisoft χάρισε 500.000 ευρώ για την Παναγία των Παρισίων

Wednesday, 17 Apr 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/43/6d/15/assassins-creed-odyssey-notre-dame-37-1555534853.jpg
 

Η Ubisoft χάρισε 500.000 ευρώ για την Παναγία των Παρισίων

Ενώ δίνει δωρεάν και το Assassin's Creed Unity.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε δωρεά 500.000 ευρώ για την αναστήλωση της Notre Dame (Παναγίας των Παρισίων), η οποία επλήγη από την πυρκαγιά που ξέσπασε αυτές τις ημέρες.

Η Παναγία των Παρισίων υπέστη τέτοια καταστροφή λόγω της φωτιάς που έκαιγε για ώρες που ο πυργίσκος και οροφή καταστράφηκαν, ενώ χάθηκε και ένα ποσοστό έργων. Κάποια διασώθηκαν ενώ ορισμένα υπέστησαν ζημιές.

Η Ubisoft ανακοίνωσε σε συνδυασμό με την κίνησή της αυτή: "Θέλουμε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να βιώσουν την μαγεία και την ομορφιά της Notre-Dame με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, δίνουμε το Assassin's Creed Unity δωρεάν, καθώς διεξάγεται στο Παρίσι και έχει μια υψηλής ανάλυσης ψηφιακή απεικόνιση του Καθεδρικού Ναού".

Ωστόσο, η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για τα PC, επομένως κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Πέραν αυτού, υπάρχουν δωρεές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από επιχειρηματίες της Γαλλίας. Το συνολικό ύψος σε δωρεές ξεπέρασε σήμερα το ένα δισεκατομμύριο.

Δείτε ακόμη πως το Assassin's Creed Unity θα βοηθήσει στην αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων.

Συζητήστε για την Ubisoft στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 07/05/2019 01:18
Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ubisoft με την κίνηση αυτή.
Notification