Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις O designer του PS5 μιλάει για την τιμή του

O designer του PS5 μιλάει για την τιμή του

Wednesday, 17 Apr 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/d6/bf/mark-cerny-ps4-reveal-small-1-5-1555510414.jpg
 

O designer του PS5 μιλάει για την τιμή του

''Θα είναι ανάλογη των τεχνικών προδιαγραφών και λειτουργιών του''.

Ο αρχιτέκτονας του Playstation, Mark Cerny, ανέφερε πως τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες του PS5 θα δικαιολογούν την τιμή του.

Σε συνέντευξή του στο Wired o Mark Cerny έκανε λόγο για τα χαρακτηριστικά του PS5 αναφέροντας την προηγμένη ισχύ των CPU και GPU του συστήματος καθώς και τις υψηλές ταχύτητες του SSD που θα διαθέτει. Παρόλο που στην συνέντευξη υπήρξε και ερώτηση σχετικά με την τιμή του, η απάντηση αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί σε αυτήν. Την απάντηση τελικά μοιράστηκε στο Twitter ο Peter Rubin που ήταν και o υπεύθυνος για την εν λόγω συνέντευξη.

 

 

 

Ο Cerny απάντησε σχετικά με την τιμή του συστήματος: ''Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κυκλοφορήσουμε το PS5 με μια προτεινόμενη λιανική τιμή που θα είναι δελεαστική προς τους gamers λαμβάνοντας υπόψιν τις τεχνικές προδιαγραφές και λειτουργίες του συστήματος''.

Διαβάστε περισσότερα για το Playstation 5, διαβάστε για την φήμη κυκλοφορίας του Death Stranding στο Playstation 5 και συζητήστε για το PlayStation 5 σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 27) 17/04/2019 21:07
600 € το πολύ το κόβω.Αν είναι πιο ακριβό,πολλοί θα προτιμήσουν την αγορά PC κάτι που δεν τους συμφέρει.
Notification