Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το Assassin's Creed Unity θα βοηθήσει στην αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων

Το Assassin's Creed Unity θα βοηθήσει στην αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων

Tuesday, 16 Apr 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/9f/28/assassins-creed-unity-cathedral-76-1555536514.jpg
 

Το Assassin's Creed Unity θα βοηθήσει στην αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων

Χάρη στην εξαιρετικά λεπτομερή αναπαράστασή της στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με αναφορές, μία από τις ψηφιακές πηγές που θα αξιοποιηθούν για την ακριβή ανακατασκευή της αρχιτεκτονικής, είναι το Assassin’s Creed Unity.

Η ζημιά που προκάλεσε στην Παναγία των Παρισίων η χθεσινή πυρκαγιά, ράγισε την καρδιά εκατομμύρια ανθρώπων. Ήδη από σήμερα, γίνονται τα σχέδια για την ανάπλαση του κατεστραμμένου τμήματός της. Η Caroline Miousse, artist που εργάστηκε στο παιχνίδι, μίλησε στο The Verge πριν λίγα χρόνια για τη δημιουργία του καθεδρικού ναού στο Assassin’s Creed Unity.

"Στην περίπτωση της Παναγίας των Παρισίων, εύκολα το μεγαλύτερο οικοδόμημα στο παιχνίδι, σήμαινε ότι θα έπρεπε να αναπαράγουν μία εκδοχή του καθεδρικού που δεν υπήρχε όντως εκείνη την εποχή," αναφέρει το The Verge. "Η level artist Miousse ξόδεψε κυριολεκτικά χρόνια ασχολούμενη με τις λεπτομέρειες του κτιρίου. Βυθίστηκε στη μελέτη εικόνων για να πετύχει με ακρίβεια την αρχιτεκτονική και συνεργάστηκε με texture artists για να βεβαιωθεί ότι κάθε τούβλο ήταν όπως έπρεπε να είναι."

Σύμφωνα με άρθρο του GPSWorld, το 3D mapping αυτού του είδους είναι η πιο χρήσιμη πηγή για τους αρχιτέκτονες, προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αναστήλωση αυτής της ανεκτίμητης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed Unity και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 07/05/2019 00:57
Η Ubisoft έχει αποδείξει διαχρονικά πόσο μεγάλη προσοχή δίνει στην αναπαράσταση τόπων και μνημείων συγκεκριμένων ιστορικών περιόδων. Να που τώρα αυτό αποδεικνύεται χρήσιμο και σ' ένα άλλο επίπεδο.
Notification