O Tim Sweeney πήρε θέση για το Epic Games Store

O Tim Sweeney πήρε θέση για το Epic Games Store

O Tim Sweeney πήρε θέση για το Epic Games Store

Δεν θα περιλαμβάνονται internal forums ή trading cards.

Το αφεντικό της Epic Games, Tim Sweeney έχει τοποθετηθεί επανειλημμένως στην πλατφόρμα του Twitter για την τρέχουσα κατασταση αλλά και το μέλλον του Epic Games Store.

Κάποιες από τις απαντήσεις του σε ερωτήσεις χρηστών έχουν ήδη συμπεριληφθεί στο αναπτυξιακό κομμάτι του store. Παρόλα αυτά μέσα από νέες τοποθετήσεις του στην ιδία πλατφόρμα έδωσα κάποια από τις δυνατότητες που θα έχει ή δεν θα έχει το Epic Games Store. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Δεν σχεδιάζουμε την ανάπτυξη metagame συναλλαγών (π.χ. trading cards) στο περιεχόμενο του Epic Store. Οι επιβραβεύσεις και τα achievements είναι ήδη δρομολογημένα για ανάπτυξη. Έχουμε δρομολογήσει μια online υπηρεσία για support ticketing, στην όποια οι developers θα μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τα παιχνίδια τους σε όλα τα καταστήματα και τις πλατφόρμες."

Σε ανάλογα tweet αναφέρθηκε και στην κατηγορία παιχνιδιών midterm και adult only περιεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά πως: " Οι αξιολογήσεις του περιεχομένου θα είναι εμφανείς ώστε ο πελάτης να καταλαβαίνει τι περιέχει αυτό που ενδέχεται να αγοράσει." Επίσης επέμεινε στο ενδεχόμενο ότι οι εκπτώσεις του 88% στα περιεχόμενα του store για τους developers, όπως cloud saving και achievements θα περιέχονται κανονικά, "Το κόστος ενός χρόνου ανάπτυξης και συντήρησης είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητα από τα έσοδα των καταστημάτων."

Διαβάστε επίσης για τα ψεύτικα Epic Games προφίλ που δημιούργησαν hackers.
Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification