Αποτυχία σε perfect run των Soulsborne games τελευταία στιγμή

Hot
Αποτυχία σε perfect run των Soulsborne games τελευταία στιγμή

Αποτυχία σε perfect run των Soulsborne games τελευταία στιγμή

Τελικά τα κατάφερε. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 15/2/19O Twitch streamer The_Happy_Hob είναι γνωστός για το πρώτο επιτυχημένο no hit run στο original Dark Souls, επίτευγμα που είχε εντυπωσιάσει ακόμα και τον director της σειράς, Hidetaka Miyazaki.

 

Πέρυσι, ανέβασε τον πήχη καταφέρνοντας να κάνει no hit run ολόκληρης της σειράς Dark Souls. Το επόμενο challenge που έθεσε ήταν η επίτευξη no hit run σκοτώνοντας 69 bosses σε όλα τα Soulsborne games (Dark Souls 1-2-3, Bloodborne και Demon’s Souls). Ο The_Happy_Hob προετοιμαζόταν για αυτό το run μήνες κάνοντας stream τις προσπάθειες του έχοντας θέσει κανόνα επανεκκίνησης του run σε ολόκληρη την σειρά αν λάβει έστω και απειροελάχιστο damage κατά την διάρκεια.

Αυτή την βδομάδα και μετά από 3 streams 14 ωρών συνολικά σχεδόν τα κατάφερε. Τερμάτισε όλα τα Dark Souls και το Bloodborne χωρίς να λάβει damage και ξεκίνησε το Demon’s Souls. Προκειμένου να σκοτώσει συνολικά 69 bosses από όλα τα games έπρεπε να αντιμετωπίσει το optional boss Vanguard του Demon’s Souls, boss το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο συγκριτικά με τα υπόλοιπα. Τα χτυπήματα του Vanguard όμως σηκώνουν πέτρες από το έδαφος οι οποίες έχουν δύσκολο pattern προς αποφυγή. Ο The_Happy_Hob φάνηκε να μην έχει πρόβλημα στην αποφυγή τους μέχρι που ένα strike του μετά από dodge τον έβγαλε εκτός θέσης και ο Vanguard γύρισε προς το μέρος του κάνοντάς του damage. Η αντίδραση του streamer είναι ταυτόχρονα αστεία και τραγική. Δείτε το βίντεο.

Μετά την αποτυχία του ο Hob εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ήταν τόσο καταστροφική η ήττα αυτή: ‘’Ξέρετε για πιο λόγο παλεύω με το συγκεκριμένο boss? Mόνο και μόνο για να είναι 69 ο αριθμός των bosses στο τέλος. Μόνο και μόνο για αυτό!’’

 

[UPDATE: 22/3/19 Τελικά τα κατάφερε] Ο streamer The Happy Hob κατάφερε τελικά να πραγματοποιήσει no hit run όλων των Soulsborne games (Dark Souls 1-2-3, Bloodborne και Demon’s Souls) σκοτώνοντας παράλληλα 69 bosses. Δείτε το clip με την στιγμή που το πέτυχε.

Ο The Happy Hob ανακοίνωσε το επίτευγμα σε Twitter post το οποίο φαίνεται να ενέκρινε και η FromSoftware από τον λογαριασμό του Dark Souls. To επιτυχημένο run πραγματοποιήθηκε εν όψη της κυκλοφορίας του Sekiro: Shadows Die Twice το οποίο αποτελεί το δεύτερο series της FromSoftware που θα κυκλοφορήσει στο PC μετά το πρώτο Dark Souls.

 

 

 

 

Διαβάστε τα reviews της σειράς Dark Souls, το review του Bloodborne και το review του Demon's Souls και συζητήστε για την σειρά Dark Souls στο σχετικό forum topic.

Δείτε την συλλεκτική έκδοση καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Sekiro: Shadows Die Twice. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification