Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H Hi-Rez ζητάει cross-platform play από τη Sony

H Hi-Rez ζητάει cross-platform play από τη Sony

Monday, 11 Feb 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9e/52/97/hi-rez-sony-94-1549883752.jpg
 

H Hi-Rez ζητάει cross-platform play από τη Sony

O CEO εξηγεί πώς θα ωφελήσει τα παιχνίδια.

Ο Stew Chisam, διευθύνων σύμβουλος της Hi-Rez των Smite και Paladins, παροτρύνει τη Sony μέσω Twitter, να επιτρέψει το cross-play.

Σε πρώτη ανάρτηση, ο Chisam αναφέρθηκε στο πώς το cross-play ωφελεί τη γενικότερη εμπειρία του παιχνιδιού και του matchmaking. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι όταν η δυνατότητα προστέθηκε στο Paladins για το Switch και το Xbox One, η αναμονή για κάθε match μειώθηκε κατά 30% και το level spread κατά 40%, ενώ παρατηρήθηκε μείωση των "κακών" match (σύμφωνα με τις in-game αναφορές των παικτών) κατά 80%.


Σε επόμενο Twitter post, o Chisam απευθύνθηκε συγκεκριμένα στη Sony, να σταματήσει να "κάνει διακρίσεις" και να επιτρέψει το cross-play και cross-progression "για όλους. "Τέλος, προσέθεσε ότι το Smite, το Paladins, αλλά και το Realm Royale είναι έτοιμα για cross-play σε PS4 και αναμένουν την πρωτοβουλία της Sony.


Η Sony έχει δηλώσει ότι η δυνατότητα για cross-platform play θα υπάρχει στην κονσόλα της, αλλά αναμένουμε κάποια περαιτέρω δήλωση σε σχέση με το παρόν ζήτημα.

Διαβάστε το review μας για το Paladins και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Διαβάστε επίσης το review του SMITE και επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification