Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις YouTuber έλαβε 300.000 ευρώ σε livestream, έκανε donate σε ίδρυμα για παιδιά τρανσέξουαλ

YouTuber έλαβε 300.000 ευρώ σε livestream, έκανε donate σε ίδρυμα για παιδιά τρανσέξουαλ

Tuesday, 22 Jan 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/a1/e6/Hbomberguy-twitch-mermaids-56-1548184127.jpg
 

YouTuber έλαβε 300.000 ευρώ σε livestream, έκανε donate σε ίδρυμα για παιδιά τρανσέξουαλ

Παίζοντας Donkey Kong 64.

Ο YouTuber hbomberguy έκανε livestream στο Twitch το Donkey Kong 64, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τα donations του συγκεκριμένου live θα δοθούν στο Mermaids, ένα ίδρυμα αφιερωμένο σε παιδιά τρανσέξουαλ.

Το αποτέλεσμα ήταν να λάβει 340.000 δολάρια (300.000 ευρώ). Επιπλέον, είχε παρουσίες από τους Alexandria Ocasio-Cortez, John Romero (συνδημιουργός του Doom) και Jim Sterling, που υποστήριξαν το εγχείρημά του. Η Ocasio-Cortez είναι μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου, ενώ στο livestream βρέθηκε και ο συνθέτης Grant Kirkhope που έδωσε την φωνή του Donkey Kong στο παιχνίδι.

Ο homberguy δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ το Donkey Kong 64 όταν ήταν παιδί και το έκανε τώρα. Ο λόγος που δήλωσε ότι έκανε το live είναι "επειδή το Mermaids δίνει υποστήριξη στις οικογένειες των συγκεκριμένων παιδιών". Από την άλλη, τα Βρετανικά μέσα και συγκεκριμένα ο συγγραφέας Graham Linehan και η εφημερίδα Times έχουν κατηγορήσει το Mermaids ότι παρακινεί νεαρά παιδιά να κάνουν αλλαγή φύλου με εγχείρηση. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδρυμα να χάσει 500.000 λίρες σε δωρεές από την National Lottery κι αυτός ήταν ο λόγος που ο homberguy αποφάσισε να κάνει livestream.


Δείτε ακόμη την απολογία της Ubisoft για τον αναγκαστικό δρόμο προς straight σχέσεις που ακολουθούν Αλέξιος και Κασσάνδρα στο νέο DLC του Assassin's Creed Odyssey.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification