Το Just Dance 2019 έστελνε μηνύματα για συνδρομή στο kids mode

Hot
Το Just Dance 2019 έστελνε μηνύματα για συνδρομή στο kids mode

Το Just Dance 2019 έστελνε μηνύματα για συνδρομή στο kids mode

Η Ubisoft απολογήθηκε μετά από παράπονα των γονιών ενός εξάχρονου παίκτη.

To Just Dance 2019 έχει εισάγει μια συνδρομητική υπηρεσία και μια ετήσια χρέωση προκειμένου να παρέχει πρόσβαση σε κάποιο μέρος του περιεχομένου του.

Μια μητέρα παραπονέθηκε στο reddit ότι το παιχνίδι έστελνε επανελειμμένα μηνύματα στον εξάχρονο γιό της ζητώντας συνδρομή προκειμένου να παιχτούν ορισμένα κομμάτια που φαίνονταν στα menu. To παράπονό της ωστόσο εστιάζει στο ότι τα μηνύματα αυτά στέλνονταν ενώ το παιχνίδι λειτουργούσε σε kids mode, το οποίο σύμφωνα με την Ubisoft αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για να χορεύουν και να διασκεδάζουν παιδιά.

Το Eurogamer ήρθε σε επαφή με την Ubisoft για το συγκεκριμένο ζήτημα και η εταιρεία απάντησε πως συνειδητοποίησε ότι "η διαφορά του τι περιλαμβάνεται μέσα στην κασέτα/δίσκο και το τι είναι μέρος της συνδρομητικής υπηρεσίας στο kids mode μπερδεύει μερικούς παίκτες", ότι δεν σκόπευε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο άβολο κλίμα για τους γονείς, ότι "συνει" και ότι θα φροντίσει να λύσει το ζήτημα το συντομότερο δυνατό.

 

Το Just Dance 2019 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, Switch, PS3, Xbox 360, Wii U, ακόμα και το παλιό Wii.

Δείτε το review μας για το Just Dance 2018 και συζητήστε για το Just Dance 2019 σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification