Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Sony ενέκρινε gay flirt game στο PS4 αλλά απέρριψε το Super Seducer

Η Sony ενέκρινε gay flirt game στο PS4 αλλά απέρριψε το Super Seducer

Wednesday, 07 Nov 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fc/83/ee/dream-daddy-59-1541629875.jpg
 

Η Sony ενέκρινε gay flirt game στο PS4 αλλά απέρριψε το Super Seducer

Το Dream Daddy κυκλοφόρησε.

Το Dream Daddy: A Dad Dating Simulator  είναι ένα Simulator που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2017 στο Steam και στο οποίο είστε μπαμπάς με παιδί και φλερτάρετε με άλλους μπαμπάδες.

Η Sony έδωσε έγκριση για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο PS4 στος 30 Οκτωβρίου, όπως μπορείτε να δείτε από το σχετικό τρέιλερ. Αν συνδεθείτε στο PSN θα δείτε επίσης το παιχνίδι να πωλείται στα 18 ευρώ.

Το παράδοξο ωστόσο είναι το γεγονός ότι η Sony...απέρριψε το Super Seducer, επίσης ένα Flirt game, το οποίο κυκλοφόρησε δύο εκδόσεις στο Steam, οι οποίες μάλιστα έχουν ξεπεράσει τις 125.000 πωλήσεις.

Οι διαφορές των δύο games είναι οι εξής:
- Το Dream Daddy είναι ένα Gay Flirt game με καρτουνίστικα γραφικά και στατικές εικόνες, το οποίο περιέχει διάφορα minigames και την δυνατότητα επιλογής απάντησης.
- Αντίθετα, το Super Seducer είναι ένα Straight Flirt Game με FMV (Full Motion Videos), δηλαδή πραγματικούς ηθοποιούς, ενώ δεν διαθέτει minigames, αλλά σας βάζει στη διαδικασία να διαλέξετε πιθανή απάντηση για φλερτ ανάμεσα σε 2-8 απαντήσεις, ενώ χρησιμοποιεί τεχνικές PUA (από PickUp Artists) για το πως θα προσεγγίσει κάποιος μια γυναίκα. Δεν διαθέτει σεξουαλικές σκηνές, δηλαδή το μέγιστο που θα δείτε είναι ένα φιλί και μέχρι εκεί.

Αυτό που σαφώς παραξενεύει είναι το κίνητρο των υπαλλήλων της Sony που δίνουν τις εγκρίσεις στο PSN, στο να απορρίψουν το Super Seducer. Αμφότερα τα δύο games περνάνε τα μηνύματα που θέλουν οι developers τους. Το πως είναι δυνατόν να θεωρείται "σεξιστικό" ένα video game όπου άντρες φλερτάρουν με γυναίκες και μη σεξιστικό ένα gay flirt game μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν. Εκτός κι αν θεωρούν ότι η καρτουνίστικη απεικόνιση του Dream Daddy ήταν ο λόγος που το παιχνίδι "περνάει" στα μαλακά και παίρνει πιο εύκολα έγκριση.

Διαβάστε το review του Super Seducer και μάθετε περισσότερα για το Super Seducer 2.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 08/11/2018 16:23
Ναι γιατί όχι ακόμα και οι gay έχουν δικαίωμα για φλερτ :P
Notification