Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H Sega ανοίγει εταιρεία ανάπτυξης στη Βουλγαρία

H Sega ανοίγει εταιρεία ανάπτυξης στη Βουλγαρία

Sunday, 14 Oct 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Αναστάσης Τόλας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3c/f2/07/Sega-new-studio-sofia-bulgaria-43-1539517617.jpg
 

H Sega ανοίγει εταιρεία ανάπτυξης στη Βουλγαρία

Μεταφέρει το τμήμα QA από το Λονδίνο στη Σόφια.

H Ubisoft ανακοίνωσε ότι ανοίγει παράρτημα στη Σόφια της Βουλγαρίας και θα μεταφέρει εκεί το τμήμα QA του Λονδίνου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

H Sega επαναπροσδιόρισε την στρατηγική της μέσα στο 2018. Με την επιστροφή μερικών κλασικών games όπως το Sakura Wars, το Valkyria Chronicles και το Shenmue, η Sega της Αμερικής καθόρισε και νέο πρόεδρο. Αντίστοιχα, ο Gary Dale, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Sega Europe, μίλησε σε συνέντευξή του για την μετακίνηση του τμήματος. Τόνισε ότι το Brexit δεν έχει αντίκτυπο στα σχέδια τους αλλά ότι η θέση της Βουλγαρίας στην IT ανάπτυξη διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο στην απόφαση: "Η Βουλγαρία είναι η Ευρωπαική δύναμη στην IT ανάπτυξη, με τοπικές έδρες των πιο αναγνωρισμένων τεχνολογικών εξοπλισμών του κόσμου, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η IBM και η Hewlett Packard, αλλα και μια τεχνολογική ιστορία κατορθωμάτων και καινοτομιών. Είναι η ιδανική τοποθεσία για να ανοίξουμε την επιχείρηση και που θα γίνει σίγουρα η καλύτερη σε αξία και με δυνατότητα επέκτασης". 

Η αλλαγή προφανώς δεν θα προκαλέσει άμεση απόλυση. Η Sega θα δώσει στους τωρινούς εργαζόμενους του τμήματος QA την δυνατότητα "να μεταφερθούν ή να συνεισφέρουν στην ολοκλήρωση του project, με μια σημαντική και ουσιώδη προοπτική που θα τους δοθεί".

Tο ευρωπαϊκό παράρτημα QA (Quality Assuance) της Sega υποστηρίζει πολλές από τις θηγατρικές εταιρείες όπως την Creative Assembly, την Sports Interactive, την Relic, την Amplitude, και την Hardlight. O Gary Dale σχολίασε την τωρινή ομάδα QA και έδειξε τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία τους στο Sega Development Service της Σόφιας στη Βουλγαρία: "Ανυπομονούμε ώστε να έρθει η ώρα που θα υπάρξει συνεργασία της τωρινής ομάδας του Λονδίνου καθώς χτίζουμε αυτή την φιλόδοξη επιχείρηση στη Σόφια. Η τεχνογνωσία και το πάθος της Sega και οι gaming σειρές τους είναι ανεκτίμητα για την διαδικασία."

Η Sega Development Services στη Σόφια θα λειτουργήσει στη Βουλγαρία τον Ιούνιο 2020. Μέχρι τότε τα γραφεία θα λειτουργούν στο Λονδίνο. 

Διαβάστε για το Sega Mega Drive Mini και συζητήστε για την κονσόλα στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification