Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η THQ Nordic αγόρασε τα δικαιώματα των Alone in the Dark και Act of War

Η THQ Nordic αγόρασε τα δικαιώματα των Alone in the Dark και Act of War

Saturday, 22 Sep 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0a/9b/56/thq-noridc-alone-in-the-dark-act-of-war-atari-52-1537643718.jpg
 

Η THQ Nordic αγόρασε τα δικαιώματα των Alone in the Dark και Act of War

Από την Atari.

Μετά την εξαγορά της σειράς Kingdoms of Amalur από την 38 Studios, η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι έβαλε στη βιβλιοθήκη της και τα δικαιώματα των Survival Horror Alone in the Dark και των RTS Act of War.

Όπως είναι φυσικό, η εταιρεία αναμένεται να εκμεταλλευτεί τα νεοαποκτηθέντα IPs, ανακοινώνοντας είτε νέα games για τις παραπάνω σειρές, είτε κάποια remasters. Θυμίζουμε ότι η THQ Nordic εξαγόρασε και τους δημιουργούς των Saints Row τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ είναι υπεύθυνη για τα remasters των Titan Quest και Red Faction: Guerilla.

Ταυτόχρονα, το 2017 είχε βάλει στο δυναμικό της τα IPs της Black Forest Games, όπως τα Giana Sisters: Twisted Dreams, Helldorado και Rogue Stormers, ενώ είχε εξαγοράσει και το όνομα και κάποια IPs της THQ το 2014.

Η THQ Nordic ετοιμάζει μεταξύ άλλων τα This is the Police 2, Wreckfest, Darksiders III και Biomutant.

Διαβάστε για την παρουσία της THQ Nordic στην Gamescom 2018 και συζητήστε εκτενώς για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification