Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η THQ Nordic αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς Kingdoms of Amalur από την 38 Studios

Η THQ Nordic αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς Kingdoms of Amalur από την 38 Studios

Friday, 07 Sep 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/06/38/94/thq-amalur-26-1536314312.jpg
 

Η THQ Nordic αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς Kingdoms of Amalur από την 38 Studios

Περιλαμβάνεται και το ακυκλοφόρητο MMO με την επονομασία Copernicus.

Πνοή ζωής για τη σειρά Kingdoms of Amalur.

Ένα αρκετά αναμενόμενο RPG από τις αρχές της δεκαετίας ήταν το Kingdoms of Amalur. Ακόμα θυμάμαι τα τρέιλερ του με αφηγήσεις από voice actors των σειρών Mass Effect και Dragon Age. Παρόλα αυτά και παρά τις πολλές προσπάθειές μου να το αρχίσω, ποτέ δεν κατάφερα να παίξω περισσότερη από μία ώρα στις 3-4 δοκιμές που του έδωσα. Αναπτύχθηκε από την 38 Studios η οποία όμως κήρυξε πτώχευση το 2012, γεγονός που προήλθε από τις όχι και τόσο εντυπωσιακές πωλήσεις του. Η 38 Studios αναγκάστηκε μάλιστα να αλλάξει γραφεία και να μετακομίσει απο την Μασαχουσέτη στο Road Island, καθώς είχε δανειστεί 75 εκατομμύρια από αυτό και δεν ήταν σε θέση να τα ξεπληρώσει.

Μέχρι σήμερα η σειρά βρισκόταν στα αζήτητα. Το πεδίο άλλαξε η THQ Nordic η οποία αγόρασε τα δικαιώματα της καθώς και του ακυκλοφόρητου free-to-play MMO Copernicus που προοριζόταν να είναι το Kingdoms of Amalur. H ανακοίνωση δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε σχέδια της εταιρείας για την σειρά, παρόλα αυτά θα υπάρξει σύσκεψη για το μελλον της. Όσο για το Copernicus, δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει καθώς από το 2011 μέχρι σήμερα η αγορά έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε το review του Kingdoms of Amalur και συζητήστε για την κίνηση της THQ στο σχετικό forum topic.


Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification