Η Pearl Abyss εξαγοράζει την CCP Games

Η Pearl Abyss εξαγοράζει την CCP Games

Η Pearl Abyss εξαγοράζει την CCP Games

Η εταιρεία ανάπτυξης του Eve Online αντιμετώπιζε δυσκολίες τελευταία.

Την περασμένη χρονιά έγιναν διάφορες αλλαγές στην Ισλανδική εταιρεία ανάπτυξης CCP Games, όπως το κλείσιμο των εγκαταστάσεών της στην Atlanta των ΗΠΑ, την πώληση ενός studio της στην Sumo Digital και την διακοπή της ανάπτυξης τεχνολογίας VR.

Η εξαγορά της CCP Games από την Νοτιοκορεατική Pearl Abyss (Black Desert Online) φαίνεται ότι βάζει φρένο στην κατηφορική οικονομική πορεία της εταιρείας, φέρνοντας ένα κλίμα σταθερότητας. Η Pearl Abyss πλέον κατέχει τις εγκαταστάσεις της CCP σε Αγγλία, Κίνα και Ισλανδία και φαίνεται ότι θα συνεχίσει να υπάρχει ανεξαρτησία όσον αφορά τα τρέχοντα projects της Ισλανδικής εταιρείας και έτσι δεν είναι μεγάλες οι πιθανότητες να επηρεαστούν από την αλλαγή διεύθυνσης.

Ο Hilmar Veigar Pétursson, διευθύνων σύμβουλος της CCP δήλωσε ότι είναι εντυπωσιασμένος από τα κατορθώματα της Pearl Abyss και ότι ο ίδιος παίζει Black Desert Online. O Pétursson πιστεύει πως η νοτιοκορεατική εταιρεία θα προσφέρει πολλά όσον αφορά τεχνολογία, τεχνογνωσία και ιδέες, δηλώνοντας ενθουσιασμένος. Αντίστοιχα, ο διευθύνων σύμβουλος της Pearl Abyss, Robin Jung, δήλωσε επίσης ευτυχής για την συνεργασία των δύο εταιρειών, καθώς η CCP έχει 15 χρόνια πείρα στην ανάπτυξη και την έκδοση video games. O Jung πιστεύει πως η προσθήκη της CCP στο δυναμικό της εταιρείας ενδυναμώνει την αφοσίωση της Pearl Abyss προς το να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει κορυφαία MMORPG.

Διαβάστε επίσης το review του EVE Online και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification