Πέθανε ο Ιάπωνας voice actor του Professor Oak των Pokemon

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Πέθανε ο Ιάπωνας voice actor του Professor Oak των Pokemon

Πέθανε ο Ιάπωνας voice actor του Professor Oak των Pokemon

Σε ηλικία 67 ετών.

Ο Unsho Ishizuka που δώρισε τη φωνή του στον Professor Oak των Pokemon πέθανε σε ηλικία 67 ετών.

Φτωχότερος θα είναι από σήμερα ο κόσμος του voice acting της Ιαπωνίας έπειτα από τον χαμό του Unsho Ishizuka, που έγινε γνωστός ως Professor Oak στα αγαπητά σε όλους Pokemon. Oι περισσότεροι από εμάς δεν έτυχε να τον ακούσουμε από μικροί, καθώς όπως κάθε ιαπωνικό anime που κυκλοφόρησε στην ελληνική τηλεόραση έτσι και στα Pokemon υπήρχε ελληνική μεταγλώττιση. Ήρθαμε ''σε επαφή'' μαζί του μόνο αφού αποκτήσαμε την περιέργεια να το παρακολουθήσουμε με την ιαπωνική μεταγλώττιση.

Ο Ishizuka έδινε πολύχρονη μάχη με την νόσο του καρκίνο του οισοφάγου και υπέκυψε σε ηλικία 67 ετών (68 σύμφωνα με τον ιαπωνικό τρόπο μέτρησης ηλικίας). Πέρα από τον Professor Oak έδωσε τη φωνή του στα Pokemon Onix και Steelix, ενώ συμμετείχε σε πλήθος άλλων σειρών και games. Μερικοί από τους πιο εικονικού του ρόλους ήταν αυτός του Jet Black στο Cowboy Bebop, του Mr. Satan στο Dragon Ball και του Heihachi Mishima από το Tekken. Να τονίσουμε πως τους δύο τελευταίους ρόλους τους ανέλαβε μετά το 2010, έπειτα από τον θάνατο του προηγούμενου voice actor, Daisuke Gori.

Διαβάστε ακόμη για τον παππού από την Ταϊβάν που παίζει Pokemon Go με 11 κινητά.


User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 18/08/2018 18:58
RIP Unsho Ishizuka. Εκτός από σημερινή ιαπωνική φωνή και των δύο Heihachi και του Mr Satan στο Dragon Ball, επίσης ηταν ο Zabuza Momochi στη σειρά Naruto
Notification