Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Overwatch: Δωρεά 11 εκατομμυρίων ευρώ για τον καρκίνο του μαστού

Overwatch: Δωρεά 11 εκατομμυρίων ευρώ για τον καρκίνο του μαστού

Tuesday, 10 Jul 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e3/11/a1/overwatch-breast-cancer-pink-mercy-51-1531228475.jpg
 

Overwatch: Δωρεά 11 εκατομμυρίων ευρώ για τον καρκίνο του μαστού

Από όσους αγόρασαν το Pink Mercy skin.

Η Blizzard διοργάνωσε μια καμπάνια μέσω του Overwatch και της Mercy ώστε να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό για φιλανθρωπίες, το οποίο θα δοθεί για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Όσοι αγοράσατε το Pink Mercy skin του Overwatch δώσατε στην ουσία χρήματα για την συγκεκριμένη φιλανθρωπική κίνηση. Το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα 12.700.000 δολάρια (10,8 εκατομμύρια ευρώ) και θα δοθεί στο Breast Cancer Research Foundation.

Το skin ξεκίνησε να πωλείται τον Μάιο και η συγκέντρωση του ποσού μέσα σε δύο μήνες είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή. Η Blizzard ευχαρίστησε τους παίκτες για την γενναιοδωρία τους. Το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Δείτε τους hackers του Overwatch που μπήκαν φυλακή και πλήρωσαν πρόστιμα και τον παίκτη του Overwatch που κατηγορείται για παιδεραστεία.

Συζητήστε για το Overwatch στο σχετικό forum topic.

 

Παίζετε Overwatch; Ανταλλάξτε IDs σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification