Το Wolfenstein στο Switch χρειάζεται αγορά MicroSD για επιπλέον download

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Το Wolfenstein στο Switch χρειάζεται αγορά MicroSD για επιπλέον download

Το Wolfenstein στο Switch χρειάζεται αγορά MicroSD για επιπλέον download

Σύμφωνα με διαρροή του εξώφυλλου.

Ορισμένα games στο Nintendo Switch, ιδιαίτερα τα απαιτητικά AAA games τρίτων εταιρειών, χρειάζονται αρκετό χώρο για το Installation με αποτέλεσμα τα 32GB της κονσόλας να μην επαρκούν.

Σύμφωνα με το Resetera, το εξώφυλλο του Wolfenstein II: The New Colossus στην retail έκδοση διέρρευσε και όπως αναγράφει πάνω δεξιά "Απαιτείται download δεδομένων από το Internet. Ίσως χρειαστεί μία microSD card". Μετά από τα L.A. Noire και NBA 2K18, ένα ακόμη παιχνίδι του Switch χρειάζεται μεγάλο όγκο δεδομένων και πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλα όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, άρα κατ' επέκταση τα γραφικά και η χωρητικότητα που καταλαμβάνουν σε μέσα αποθήκευσης.

Το λυπηρό είνα ότι μιλάμε για retail εκδόσεις, κοινώς για τα cartridges της κονσόλας. Για το download από το eShop θα χρειαστείτε ακόμη μεγαλύτερο χώρο. Κατ' επέκταση, οι κάτοχοι του Switch καλό θα είναι να τερματίζετε τα games σας ώστε να έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στις SD κάρτες σας.

Wolfenstein II: The New Colossus θα κυκλοφορήσει στο Switch στις 29 Ιουνίου.

Διαβάστε το review του Wolfenstein II: The New ColossusWolfenstein II: The New Colossus στα υπόλοιπα format και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Μάθετε ακόμη για το Nintendo Labo. Συζητήστε για το Nintendo Switch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification